Csillagjegyek, akik szerelemmel gyógyítják egymást – Szerelmi horoszkóp 2024. július 27-28.

Hathor | 2024. Július 27.
Közös pezsgés és gyengéd összebújás is beleférhet a hétvégébe.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

 

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombatra tervezd az aktívabb, megmozgatós programokat, a vasárnapot pedig hagyjátok meg a lazulásnak, pihenésnek. Ha esetleg szerelmi sebeket szereztél, vedd fontolóra, hogy lehet-e, érdemes-e újrakezdeni vagy esetleg kutyaharapást szőrével…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha maradt még elintéznivalótok vagy olyan teendő, ami egy nagyobb nekilendülést igényel, azt szombatra időzítsétek. Türelmed és kitartásod segíteni fog abban, hogy a szív sebeit szép lassan begyógyítsd, ez sajnos nem megy egyik napról a másikra.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Feszültség és nyugalom is jöhet ezen a hétvégén, de mindkettőhöz képes vagy alkalmazkodni és idomulni. Erősítsd érzékenységedet, hogy tökéletesen rá tudj hangolódni kedvesed lelkiállapotára, ez gyógyerővel bírhat rá is és kapcsolatotokra is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy már a héten is türelmet kellett gyakorolnod több helyzetben, ezt tartsd meg hétvégén is, különösen kedveseddel kapcsolatban. Empatikus érzékenységed gyógyerővel bírhat, főleg, ha párod esetleg nincs teljesen topon. Rád biztosan támaszkodhat.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy tisztán látod párod hibáit, de kérdés, hogy ezt hogyan adod tudtára. Számíts rá, hogy egy-egy keresetlen megjegyzéssel mély sebeket ejthetsz rajta, ami az egész hétvége hangulatát elronthatja. Inkább a háládat fejezd ki az értékeivel kapcsolatban.

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha fáj a szív, lehet, hogy el kell engedni valamilyen régi berögződést. Lehet, hogy most nehézséget hoz, hogy az eszed a szíved ellenében szól, és nem könnyű eldönteni, hogy melyikre hallgass. Vannak már begyógyított sebek mögötted, ez a jövőre nézve is erőt és tapasztalatot adhat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Önbizalmad növekedhet és ez gyógyír lehet szerelmi sebeidre. Rázd le magadról a múlt fájdalmát és mérd fel a jelen pillanat lehetőségeit. Vedd észre, ha kedvesed inspirálni szeretne valamire, egy próbát biztos megér a javaslata. Ha szeretettel motivál, azt semmikképp ne vedd froclizásnak!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne vedd a szívedre az esetleges elutasítást. Lehet, hogy ez csak jelzés arra, hogy máshol kéne keresgélned. Ha régi a kapcsolatod, akkor is találd meg benne az újat, a felemelőt, az inspirálót. Ez a nézőpont gyógyító erővel kezeli az esetleg felmerülő konfliktust.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton fokozódhat köztetek a feszültség, de igyekezz megértően reagálni párodra, semmiképp se első indulatból válaszolj. Különösen akkor ne, ha egy közös sebet kell begyógyítanotok, ehhez mindenképp idő, türelem és még több türelem szükséges. A vasárnapot szánjátok közös feltöltődésre.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Társadra tekintve sorold el magadnak, hogy mennyi sok jó dolog és lehetőség rejlik ebben a kapcsolatban. Ezekre alapozva mindenféle közös programot szervezhettek hétvégére: szombatra időzítsétek az aktívabb, nagyobb lendületet kívánó ügyeket, a vasárnap pedig maradjon meg összebújós, nyugodtan hömpölygő nyáridőnek.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell csak magadra vállalnod, ha valami gyógyításra szorul köztetek. Mindenképp kommunikáljatok, egyeztessetek, hogy tényleg olyan hétvégi program szülessen, ami mindkettőtöknek regeneráló és gyógyító erejű. Az ilyen hétvégék kezelik a sebeket és megerősíthetik kapcsolatotokat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindkettőtöknek jól jöhet, ha szombatra aktív, produktív programot szerveztek. Vegyetek lendületet és ugorjatok fejest a nyárba. Vasárnapra viszont hagyjatok olyan időt, amikor akár együtt, akár egy kicsit külön-külön is van lehetőség feltöltődni és regenerálódni.

Exit mobile version