Csillagjegyek a vitalitás és boldogság bűvöletében – Szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 3-4.

Hathor | 2024. Augusztus 03.
A hétvégi Oroszlán újhold kapcsolatodat is melegséggel és új lendülettel töltheti el.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén eljöhet az újrakezdés pillanata. De egyáltalán nem biztos, hogy ez szakítást jelent. Sokféleképpen megújíthatjátok kapcsolatotokat, lehet, hogy pont arról van szó, hogy szintet léptek és bensőségesebbé varázsoljátok a köztetek lévő viszonyt.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedd, hogy érzelmi kiegyensúlyozottságodat bármi is befolyásolja vagy megtörje. Ha ez mégis bekövetkezne, az sajnos párkapcsolatodra is rossz hatással lenne. Inkább engedj magadból feltörni egyfajta mágikus erőt, ami szenvedélyes bűvkörödbe vonja kedvesedet.

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy párkapcsolatoddal összefüggésben is tiszta legyen számodra, hogy mi vezet, és hogy mi az igazi motivációd. Ez segíteni fog tisztázni egymással a viszonyokat. Azt is ki kéne most deríteni őszinte eszmecserével, hogy szükségetek van-e egy megújító, felfrissítő áramlatra és ezt hogyan éritek el.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Legyél jelen szívvel-lélekkel a hétvégén felmerülő helyzetekben, ez segíthet jól kijönni szinte bármilyen konfliktusból. A belőled áramló jóindulatú szeretet eliminálja párod rosszallását. Feszültség adódhat most, de a megoldás is feldereng.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Saját és kapcsolatod megújulását is hozhatja a vasárnapi újhold. A lezárás nem jelent feltétlenül szakítást, egyszerűen csak magatok mögött hagytok egy korszakot, egy olyan életrészt, ami már nem segíti sem a közös, sem az egyéni fejlődéseteket. Lehet, hogy az újdonság ereje még jobban összekapcsol majd.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire fontos is párod véleménye, most ennél is lényegesebb lehet önérvényesítési törekvésed. A vasárnapi újhold lehetőséget kínál erre, csak meg kell ragadnod a pillanatot. Azt tudatosítsd magadban, hogy ez nem jelenti, hogy semmibe vennéd kedvesedet, sőt, ezt nem is teheted meg.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak magadon belül, de pároddal együttműködve is meg kéne találni az egyensúlyt, energiáitok olyan kölcsönhatását, melyek nem gyengítik, hanem erősítik egymást. Ez persze dupla munka, hiszen kifelé, befelé is figyelni kell, de most új időszámítást indíthattok.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pontosan tisztáznod kell magadban, hogy kire van szükséged, illetve, hogy a kapcsolatodban mi az, amiért érdemes áldozatot is hoznod. Lehet, hogy ez megújulást kíván, elsősorban mindenképp azzal foglalkozz, ami a te részed.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár váratlan változást is hozhat a hétvége, mintha egy álomból hirtelen felébrednél. Kíváncsiságodra most érdemes hallgatni és követni a szavát, mert jó dolog sülhet ki abból, ha eddig ismeretlen utakat próbálsz ki. Pároddal közösen jelöljétek ki a következő állomást!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hidd el, hogy ami már terhes akár egyikőtök, akár mindkettőtök számára, azt ideje elengedni. Érdemes új vizekre evezni, de nagyon fontos, hogy ezt együtt is megtehetitek, ha úgy döntötök. Valami újba belevágni együtt – nincs ennél nagyobb megújító erő.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár az újítások embere vagy, lásd meg, hogy úgy is meg lehet újulni, ha valamit éppen megtartasz, éltetsz és nem engeded ki a kezed közül. Lehet, hogy áldozatot kell hozni a kapcsolat oltárán, de legalábbis meg kell érte dolgozni, hogy megint vagy még mindig lelkesítő legyen.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne add át magad az önbizalomhiánynak. Bárhogy is áll most a helyzet párkapcsolatod ügyében, lehetséges újraértékelni, újrakezdeni, újra nekifogni. Segít, ha akár egyedül végiggondolod, de még jobb, ha kedveseddel összedugva a fejeteket, megkeresitek a probléma forrását.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version