Ezek a csillagjegypárok veszekszenek a legdurvábban

nlc | 2024. Augusztus 07.
Vannak olyan csillagjegypárok, akik ha veszekszenek, a környezetük szinte óvóhelyekre menekül, olyan óriásit robbannak. Lássuk, kik ők!

A vitatkozás egészséges, sőt, még jót is tehet a párkapcsolatunknak. Vannak olyan csillagjegypárok, akik a nézeteltéréseket szinte nyugodtan, harmonikusan tudják kezelni. Mások kompatibilitása azonban ennél robbanékonyabb: minden veszekedés durva háborúnak tűnik. És hogy mely csillagjegypárok számíthatnak a legkeményebb harcokra a kapcsolatukban? Olvass tovább és kiderül.

Kos és Skorpió

Lehet, hogy a tüzes Kos és a heves Skorpió nem mindenben értenek egyet, egy dolog azonban állandó kettejüknél: a Mars, ami az uralkodó bolygójuk. A Mars alá tartozik minden, ami szenvedély, agresszió és védekezés, ez a harcosság pedig nagyon hasonlóvá teszi a két jegyet. De egyúttal azt is jelenti, hogy minden összezörrenésük felér egy atombombával.

A Kos lobbanékony és hamar elveszíti a hidegvérét, míg a Skorpió magában puffog, hagyja, hogy gyűljön benne a feszkó, hogy aztán majd egyben öntse nyakon vele a másikat. Ez a kétféle dühkezelés pedig rendkívül idegesíti őket, hiszen mindkettő a saját stílusát érzi feljebbvalónak. Ez azonban a vita után már mit sem számít: a mérhetetlenül szenvedélyes békülős szex mindent elfeledtet velük. Egészen a következő veszekedésig. 

Bika és Nyilas

A Bika két lábon áll a földön, míg a Nyilas ezerrel pörög. Bár ez a csillagjegypár meg tudja találni a közös hangot, ők inkább az a „ellentétek vonzzák egymást”-kategória. Hiszen éppen annyira különbözőek, hogy azzal frusztrálják a másikat. A Nyilas állandó zizegése és csillapíthatatlan szabadság- és újdonság iránti vágya kimerítheti és bizonytalanná teheti a Bikát. A Bika otthonülős személyisége fojtogatólag hathat a Nyilasra, aki állandóan lenne valahol, ezeket az eseményeket pedig semmiképpen sem tervezné meg előre.

Sajnos egyik jegy sem híres a kompromisszum-készségéről: a Nyilas nagyon öntörvényű tud lenni, a Bika pedig rendkívül makacs. Ez pedig sok vitához és nézeteltéréshez vezethet.

Rák és Vízöntő

Egy újabb „ellentétek vonzzák egymást”-páros: a Rák és a Vízöntő nem is lehetnének különbözőbb személyiségek. Ebből fakadóan pedig teljesen mások az igényeik egy párkapcsolatban is. A Rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy, az érzelmi közelség fenntartása a szeretteivel pedig szuperfontos a számára. De a Vízöntő sokkal függetlenebb típus, aki az életet egy objektívebb szemüvegen keresztül szemléli, amit nem ködösítenek el az érzések. Ettől pedig tartózkodónak tűnhet.

A Vízöntőnek fullasztóak lehetnek a Rák érzelemkitörései, melyekre rosszul reagálhat vagy eltávolodhat. A Rákot ezzel szemben megbántja és zavarja az, amit ő a Vízöntő zárkózottságának, érzéketlenségének ítél, amelytől passzív-agresszívvá válhat. Ami pedig cserébe felpaprikázhatja a víz jegy szülöttjét.

via

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version