Ezek a csillagjegyek nagyon agyafúrtak

nlc | 2024. Augusztus 15.
Ők mindig a másik előtt járnak sok lépéssel!

Vízöntő

A kreatív intelligenciájáról ismert a Vízöntő válaszokat és megoldásokat keres olyan szituációkban, amire a többiek nem képesek. Akkor is megőrzi hidegvérét, ha a helyzet feszültté válik, nem veszi személyeskedésnek a dolgokat, és változatlanul képes a célja elérésére koncentrálni. Kiszámíthatatlan, épp ezért nem egyszerű kitalálni a következő lépését sem. Nagyon okos jegy, gyorsan átlát minden helyzetet, és általában tudja, mit csináljon, hogy döntsön, hogy neki is jó legyen.

(Fotó: Getty Images)

Bak

Számos nagyszerű tulajdonság jellemzi a Bak csillagjegyet, mint például: bölcsesség, türelem, kitartás. Épp ezért könnyen nem is kellene meglepődni azon, hogy mennyire intelligens típus. Ha túl akar járni a másik eszén, akkor előre és jól felépített hosszútávú stratégiát állít fel magának, különösen, ha az a munkával kapcsolatos. Nem szeret veszíteni, szeret a győztesek között lenni.

Ikrek

Bámulatosan gyorsan vág az esze, azonnal kapcsol, a problémákat pillanatok alatt átlátja. A memóriája kiváló, sosem felejti el a lényeget, nem véletlenül tartozik ő is a legokosabb csillagjegyek közé. Ezenkívül szereti a helyzeteket a maga javára fordítani, nagyon cseles és agyafúrt csillagjegy, érdemes vele vigyázni.

Exit mobile version