Ugrásra készen – Szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 17-18.

Hathor | 2024. Augusztus 17.
A feszültség egyre nőhet egészen a jövő hét elejéig, érdemes hát erőfeszítést tenni, hogy viszonylag nyugodtan és persze együtt éljük túl a hosszú hétvégét.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne rakj rá még egy lapáttal a már meglévő feszültségre! Nem biztos, hogy el tudjátok kerülni a bajt, de legalább ne egymást hibáztassátok. Bár egyedül is sokat bírsz, nem szégyen összekapaszkodni kedveseddel és együtt vészelni át a vihart.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legjobban attól kéne tartózkodnod a hétvégén, hogy bármilyen rossz szóval illesd kedvesedet. Lehet, hogy lennének észrevételeid, de most inkább tartsd magadban és inkább a jóra koncentrálj. Vedd észre, hogy igyekszik ő, csak nem mindig úgy sikerül, ahogy azt képzelnéd.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj időt magadnak megemészteni a dolgokat, különösen, ha szerelmi kapcsolatodról van szó. Ne reagálj csípőből és felszínesen kedvesed jelzéseire. Ráadásul a feszültség is egyre növekedhet, így egyre nehezebb lesz reálisan és higgadtan ítélni egy adott helyzetben, nemhogy reagálni…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hosszú hétvége áll előttetek, de ne sértődj meg, ha ez esetleg nem lesz végig a nyugalom és béke szigete. Jöhetnek nehéz helyzetek és olyan megoldandó feladatok, amelyekkel nem számoltál és akár rosszul is érinthet, hogy miért pont most, miért pont így… De képes vagy bármit higgadtan elintézni, mindkettőtöket megóvva.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Extrém ötletek is felmerülhetnek a hétvégén, kérdés, hogy érdemes-e kockáztatni és elhagyni a járt utat a járatlanért. Ne neheztelj párodra azért, mert esetleg nehézkesnek tűnik. Optimizmusod segíthet át mindkettőtöket a feszült helyzeteken.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tökéletesség iránti igényed a legjobbat akarja kapcsolatodnak, ez nem vitás, de vedd észre, ha ezzel pont az ellenkező irányba viszed a dolgokat és inkább fokozod a feszültséget kettőtök között. Vedd lazábbra a gyeplőt, épp elég kihívást kaphattok most kívülről, nem kell ezt még belülről is fokozni.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármilyen nehéz is és sok bajjal jár, a realitások talaján próbáld megoldani a helyzeteket. Nem lesz olyan gördülékeny, ahogy képzeletedben menne, de igazi lesz és a kettőtöké. Ha fokozódik is a feszültség körülöttetek, képes leszel olyan kompromisszumot kötni, amivel megőrzöd belső békéteket.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az lenne jó, ha kimaradnál mindenféle feszült helyzetből, sőt, inkább megelőznéd azt, különösen, ha a szerelmed a másik fél. Ráadásul egészen jövő hét elejéig egyre csak növekvő feszültségre készülhetünk, így ahogy csak telik tőled, előzd meg a bajt!

Fotó: Getty Images

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem kéne radikális fordulatban reménykedni, ha valami balul sülne el hétvégén. Próbálj türelmes maradni és kedveseddel összekapaszkodva óvatosan kievickélni a biztonságot nyújtó partra. Mindenképp őrizd meg hidegvéredet és reagálj úrhoz/úrinőhöz méltóan!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombat kiegyensúlyozottan és fegyelmezetten telhet, ami számodra biztos kapaszkodót nyújthat. Engedd meg azonban párodnak a nagyobb lazaságot és légy abban partner, hogy játékosabbá tegyétek az együttlétet.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármikor kipróbálhattok valami újdonságot, a lényeg, hogy mindketten benne legyetek, de egyikőtöknek se kelljen kellemetlenül kilépnie a komfortzónájából. Persze nyugodtan hagyjátok magatok mögött a rutint, de fogadd el – magyarázkodás nélkül – párod határait.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fontos, hogy egészséges és kiegyensúlyozott kompromisszumra jussatok hétvégén. Számolni kell azzal is, hogy egy kérdéses helyzetben külső tényezők és feszültség terhe is nehezedik rátok, így még fontosabb, hogy legalább köztetek harmónia legyen – most ez sem lesz kis teljesítmény.

Exit mobile version