Feszkós hétindítás után mi jöhet még… – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. augusztus 19-25.

Asteria | 2024. Augusztus 19.
Várhatóan a hétfő lesz a hét legfeszültebb napja, de utána is számíthatunk még meglepetésekre.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Nem lesz könnyű elkerülni az összefejelést, de tegyél meg ellen mindent, ami csak hatalmadban áll. Leginkább hétfőn fenyeget robbanásveszély, de azért a hét többi részére is tartalékolj nyugalomból. Közben persze ne feledd, hogy ez még a nyár, és lehetőségeid szerint élvezd ki az örömeit.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Fordulj mélyből fakadó, megingathatatlan nyugalmadhoz, szükség lesz rá a héten. De ha a legnagyobb kihívásokat átvészeled, szépen, lassan minden jobbra fordulhat. Maradj nyitott, ne fordulj át tagadásba, ez segíthet a nehéz helyzetekben.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Egyébként is kritikus és borotvaélen táncoló ügyeid most újabb fordulatot vehetnek, bármelyik irányba elbillenve. Látszólag nem sokat tudsz tenni, de azt mindenképpen tudod irányítani, hogy te magad, belül hogyan reagálsz egy adott helyzetre. Kapaszkodj derűdbe és képességedbe, hogy meglátod a dolgok jó oldalát.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Úgy tűnhet, hogy minden összeesküdött ellened, de ennek ellenére próbáld megőrizni hidegvéredet. Bármilyen reménytelennek tűnik is a helyzet, nem tanácsos homokba dugni a fejedet, még ha úgy érzed is, hogy máshogy nem tudod elviselni a feszültséget.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Minden empátiádat szedd össze a héten, kelleni fog ez a muníció embertársaidhoz, türelmes kommunikációval kiegészítve. Ugyanakkor saját magadhoz is elkél némi türelem. Bátor vagy, ez nem vitás, de vajon van-e elég szuflád, hogy a most szembejövő helyzetekkel szembenézz?

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne keseredj el, ha nem úgy indul a hét, ahogy elképzelted és megálmodtad. Minél kiegyensúlyozottabban jutsz át a nehezén, annál hamarabb visszanyerheted teljes aktivitásodat. Önmagadból a legnehezebb helyzetben is meríthetsz friss erőt, de az sem baj, ha kicsit a szeretteidbe kapaszkodsz.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Nem tenne jót, sőt, nehezítene helyzeteden, ha egy adott helyzetben másokkal hasonlítanád össze magad. Engedd a többieket az általuk jónak vélt úton menni, te magad pedig próbáld ki azt, amit eddigi tapasztalataid alapján helyesnek ítélsz. Várd ki a végét, addig tartsd is magadban véleményedet, sőt, engedd be az új tapasztalatokat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Akár drámaian is indulhat a heted, őrizd meg hidegvéredet. Minden képességed megvan ahhoz, hogy úrrá legyél az elemek okozta káoszon. Nézz szembe azzal, ami a feszültséget okozza és igyekezz a gyökerénél elvágni az okokat, a tüneti kezelés most nem lesz elég.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Kerüld a héten a vitákat és a robbanást. Így könnyebben érhetsz el hatást, vagy akár sikert is abban, ami igazán fontos számodra. A feszültség és felfokozott hatások mellett is lehetsz nyerő, ha hatékonyan teszed bele a kellő energiát az adott ügybe.

Fotó: Getty Images

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár ezzel tovább fokozhatod egy helyzet feszültségét, mégsem kéne most szó nélkül hagynod, ha igazságtalanságot tapasztalsz. Lehet, hogy nem váltod meg a világot, de nem is vagy egyedül, keress szövetségeseket ügyedben. Neked is jót tesz, ha együttműködsz másokkal.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár feszültséget hozhat a hétfői telihold, mégis, ha jól veszed az akadályokat, tulajdonképpen erőid kiteljesítését is elérheted. Sőt, ami igazán fontos számodra, akár a magánéletben, akár a munkádban, azt teljessé varázsolhatod. Ugyanakkor mérd fel, hogy mi az, ami már fölösleges teher és szabadulj meg tőle, megköszönve eddigi szolgálatait.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy most érzelmileg kissé távolságtartóbbnak kell lenni, ezzel védve saját belső világodat. Várd ki a helyzet végét türelemmel, a vihar elvonultával enyhül majd a feszültség és te is könnyebben meglátod az előtted kinyíló lehetőségek kapuját. Ami már fölösleges, azt ne vidd tovább, csak hátráltatná haladásodat.

Ezt olvastad már?

Erős telihold vár ránk

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version