Érzelmes-érzéki hétvége vár – Szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 24-25.

Hathor | 2024. Augusztus 24.
Minden földi jóval kényeztethetitek egymást, de előzzétek meg a féltékenységi jeleneteket.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem kerül el a konfliktus a hétvégén, de adj utat annak a megoldásnak, mely nem akar egyből mindent megválaszolni pároddal kapcsolatban. Adj időt mindkettőtöknek, kedveseddel, de magaddal szemben is most talán több türelmed lesz. A kapkodást felejtsd el!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a te hétvégéd lesz, váltsd valóra álmodat és persze vond bele kedvesedet is. Juthat idő mindenféle örömködésre, de azért maradjon a pihenésre és feltöltődésre is, hogy egészen más minőségben indíthassátok majd a jövő hetet.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj a féltékenységtől, de te se adj erre könnyelműen okot párodnak. Amit könnyű flörtnek gondolsz, az számára fájdalmas megcsalásként is lecsapódhat. Bármilyen nézeteltérés támad, mielőbb egyeztessetek, és a legjobb lesz, ha egymás karjaiban kerestek menedéket.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége nyugodtságát megtörheti, ha túl érzékenyen reagálsz. Bármikor történhet valami, ami kibillent a középpontodból, de hidd el, kis erőfeszítéssel vissza tudod magad hozni az egyensúlyi állapotba. Így pedig rögtön szebbnek látod majd a világot és párodat sem stresszeled fölöslegesen.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell nagydobra verni, sem fellengzősen előadni, egyszerűen csak fejezd ki finoman, romantikusan párod iránti szerelmes érzelmeidet. Ezt akkor is érdemes megtenni, ha már régi a kapcsolat. Bármennyi is az időtáv, bizonyítsd be, hogy bűverőd még nem hunyt ki…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne törd meg semmivel a hétvége nyugodtságát és kiegyensúlyozottságát. Persze rajtad kívül álló okok bezavarhatnak, de mielőbb csitítsd el a hullámokat és élvezd a felhőtlen békét. Ehhez persze el kell engedned aggodalmaidat és kétségeidet is, kedvesed rendkívül hálás lehet érte.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj szabad utat romantikus érzelmeidnek. Bármilyen gát kialakul benned, az ellehetetleníti a kikapcsolódást és a közös ellazulást. Próbálj nem rágörcsölni a gondolataid közé beékelődő kétségekre és lazítani ezek szorításán, különben megőrjítheted párodat.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne bánd, ha nem zavar be a hétvégébe semmilyen rejtett feszültség. Ha mégis érzékelsz ilyesmit, próbáld már csírájában kioltani. Inkább szerelmes és romantikus érzelmeidnek adj szabad utat és abba fektesd kreatív energiáidat, hogy ezeket hogyan tudod a legszebben párod tudtára adni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne engedj a hirtelen impulzusoknak, bár könnyebb lenne arra menni, amerre ezek taszítanak. Inkább keresd a megnyugvást és közös békét kedvesed karjaiban. Ne ugorj bele semmilyen kockázatos akcióba. Nem baj, ha hétvégén magadhoz képest lelassulsz egy kicsit.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy a kezdet nehéz lesz, mégis próbálj ráhangolódni kedvesed romantikus hullámaira és tégy meg most mindent, hogy kiszolgáld eme igényeit. Ne légy vele kritikus, de magaddal sem! Válasszatok olyan programot, mely mindkettőtöket ellazítja és pihenteti.

Fotó: Getty Images

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne szégyelld romantikus érzelmeidet, sőt, inkább nyilvánítsd meg ezeket párod felé. Ha igazán szeret, nem fogja kihasználni, sem gyengeségnek tekinteni. Oldódjatok fel egymás ölelésében, elengedve az esetleges kétségeket.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szavazz bizalmat kedvesednek, hogy felhőtlen és romantikus hétvégétek lehessen. Meg fogja érezni, ha igazán és odaadóan figyelsz rá, ez a viszonyulás mindig meghálálja önmagát. Ezzel együtt persze magadnak is megengedheted a pihenést. Ez úgy sikerülhet teljes mértékben, ha nem marad köztetek elvarratlan szál.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version