Forró és bolondos hétvégére van kilátás – Szerelmi horoszkóp 2024. augusztus 31-szeptember 1.

Hathor | 2024. Augusztus 31.
Használjátok ki a nyár utolsó hétvégéjét, adjátok át magatokat a közös örömnek!

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy lehet a kísértés hétvégén, hogy csak magadra hallgass és akár meggondolatlanul, tüzesen törj előre ismeretlen utak felé. Bármilyen helyzetbe kerülsz is így, vállald a felelősséget és ne hibáztass mást. Bízz kedvesedben, hogy így is szeret és elfogad.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merj kitörni megszokott hétvégi rutinodból és a nyár utolsó hétvégéjét alakítsd merészen és formabontóan. Lehet, hogy kedvesednek eleve van már ötlete vagy akár kiforrott haditerve, légy partner az új dolgok kipróbálásában.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszinte kíváncsiságod most kapcsolatodat is erősítheti, mert ezzel felvértezve könnyen veted bele magad új dolgok kipróbálásába. Az örömöt és vidámságot tűzzétek zászlótokra kedveseddel, minden felhőt seperjetek ki szerelmetek egéről!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most jóval nyitottabbá válhatsz az új élmények befogadására. Vessétek bele magatokat közös élmények megtapasztalásába. Bármilyen kérdés merül is fel köztetek pároddal, törekedjetek a helyes középút megtalálására, ami persze nem azt jelenti, hogy bármi előtt fejet hajtasz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A tiéd lesz ez a hétvége, tedd oda magad, most a legmagasabb fordulatszámodon pöröghetsz. Inkább csak arra kéne figyelned, nehogy túl sok legyél kedvesednek… Ha megtalálod a helyes egyensúlyt, öröm és vidámság lesz a társatok.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár vége a nyárnak és már sorakoznak az őszi teendők, de nem lenne jó, ha egész hétvégén stresszelnél a rád váró kihívások miatt. Különösen, mert ezt kedvesed is érzékelni fogja és a feszültség láthatatlanul is közétek telepszik. Előzd meg a bajt és nyugodj meg!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A vidámság jegyében töltsétek az utolsó nyári hétvégét pároddal! Válasszatok olyan programot, mely mindkettőtök számára szórakozást és igazi kikapcsolódást jelent. Szükségetek lesz akkumulátoraitok feltöltésére, mert jövő héttől már vár az őszi taposómalom.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne hagyd feldolgozatlanul mély érzelmeidet, mert erjedni, sőt, egy idő után pusztítani kezdenek. Ha úgy érzed, hogy ezt most nem tudod megosztani pároddal, keress olyan barátot, akiben kellő bizodalmad van. Ha felszabadulsz a nyomás alól, kedvesed megkapja vidám, felhőtlen énedet.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzes természeted hétvégén szárnyra kaphat, csak arra vigyázz, nehogy megperzseld magadat vagy másokat. Egyenesen és őszintén állhatsz ki saját és kettőtök jogai mellett egyaránt. Hétvégén lehetőség adódhat, hogy maximálisan kiéld kalandvágyadat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kihívást hozhat a hétvége, ha nem vagy felkészülve párod kreatív és megmozgató ötleteire. Bízz benne és add át magad az élménynek. Ha valami mégis balul sülne el, ne őt hibáztasd, próbáljátok meglátni a dolog humoros oldalát és nevetni az egészen.

Fotó: Getty Images

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár objektíven látod a dolgokat, most jó lenne inkább intuíciódra támaszkodni és aszerint döntést hozni vagy hétvégi programot választani. Ez persze nem jelenti azt, hogy rákényszerítheted akaratodat kedvesedre, hagyd meg neki is a szabad döntés jogát.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetnek saját igényeid, és ezt bátran ki is fejezheted, különösen partnered felé. Neki is könnyebb lesz így a kedvedben járnia és megelőzhetitek a kellemetlen félreértéseket. Legyen ez a hétvége a tiétek, tegyetek róla, hogy az egész az öröm és a vidámság jegyében teljen.

Exit mobile version