Havi horoszkóp 2024. szeptemberre

Izing Klára | 2024. Szeptember 01.
Szeptemberben a Szaturnusz, a Nap és a Jupiter olyan nehéz fényszögekkel kacsolódnak egymáshoz, amely miatt fokozottabb lehet a stressz, és az aggodalmak miatt nehezebben jöhet éjszaka álom a szemünkre.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – szeptemberi horoszkóp

Te nem tartozol a rosszindulatú emberek táborába, ezért meglepetten állhatsz a gonoszkodás, az irigység, a féltékenység előtt. Olyan hír is tudomásodra juthat, amely miatt meglepetésedben hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz. Ugyanakkor anyagi ügyeid biztató képet mutatnak. Olyan váratlan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. A rokonaiddal jobban kijöhetsz, megeshet, hogy szeretett személynek igyekszel a kedvében járni. A házasságokat, régi együttéléseket társad rokona(i) teheti(k) nehezebbé.

Bika – szeptemberi horoszkóp

Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, amely jön és megy. Az a csoda is megeshet, hogy megfizetik a munkádat. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, most kellene ennek hangot adni, mert az életnek ezen a területén a sors támogatását élvezheted. Ha pénz miatt kívánsz állást változtatni, akkor viszont várj még, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. A házasságokat, régi együttéléseket nehézzé teheti a féltékenység, az irigység érzésének a felbukkanása. Ha képesek vagytok ezt legyőzni, a viszonyotok megerősödve folytatódhat tovább.

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Figyelmednek a középpontjában a pénz állhat, amelyből lesz annyi, amennyire szükséged van. Most érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyletbe bonyolódni, illetve megeshet, hogy valami elromolhat az otthonodban, aminek a megjavíttatása kisebb vagyonba kerülhet. A kapcsolatok talán sohasem játszottak olyan fontos szerepet az életedben, mint ebben a hónapban. Az ismeretségnek köszönhetően előnyös helyzetet élvezhetsz, amely a bankszámládon növekvő összegből is megmutatkozik. Felettesedtől tarts tíz lépés távolságot.

Rák – szeptemberi horoszkóp

Rendkívül energikus hónap következik, amikor olyan dolgot is el tudsz végezni, amelyhez korábban sem erőt, sem kedvet nem érezhettél. Még a legmakacsabb és legrégebbi betegségből is felépülhetsz. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Olyan hír is eljuthat hozzád, amely miatt hálát adhatsz a Teremtőnek, hogy mindez nem veled esett meg. Családtagok között lehet olyan, akivel nagyon jól kijöhetsz, és lehet olyan, akivel kiáshatjátok a csatabárdot. Valaki felbukkanhat a múltból.

Oroszlán – szeptemberi horoszkóp

Figyelmednek középpontjában továbbra is a pénz állhat. Könyvelésed bevétel és kiadás oldala szinte egyforma mozgást mutat. A sors a segítségedre van abban, hogy amire szükséged van, azt megkeresd, illetve meg tudd venni. A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák merülhetnek föl, amelyhez türelmetlenség társulhat, és máris alacsonyabban repülhetnek otthonodban a tányérok. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor világosan fejezd ki magad, és most ne hallgass a megérzéseidre, mert ezek félrevezethetnek.

Szűz – szeptemberi horoszkóp

Munkahelyi problémák okozhatnak feszült helyzetet, amely miatt annyira szoronghatsz, hogy talán éjszaka az álom is elkerül. Ám a környezetedben van olyan személy, akivel meg tudod beszélni a problémádat, és ezzel máris oldódhat a feszültség. A felettesednek most nem érdemes előadni az elképzeléseidet, mert főnököd nem nyitott arra, amit mondasz. Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügy bonyolításának és a tanulásnak.

Mérleg – szeptemberi horoszkóp

Furcsa helyzet alakulhat ki, amikor a sors olyan helyzetbe hozhat, hogy hirtelen nem is tudod, mit kellene tenned, amivel a felmerülő probléma megoldhatóvá válhatna. Fordulj a barátaidhoz, akikkel megbeszélheted azokat a dolgokat, amelyek miatt szorongsz. A munkában, megélhetésben olyan szituáció jöhet létre, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Feletteseddel is remekül kijöhetsz. Ha most kívánsz állást vagy szakmát változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, mert sikeressé válhatsz benne. Kolléga az agyadra mehet.

Fotó: Getty Images

Skorpió – szeptemberi horoszkóp

Ha szülő vagy, a gyermekeddel nehezebben tudsz kijönni, talán azért, mert csemetéd olyan dolgokhoz ragaszkodhat, amivel te nem értesz egyet. De az is lehet, hogy a gyermeked miatt a lelked tele lehet féltő aggodalommal. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni, és nem sajnálni a pénzt azokra a dolgokra, amivel a jó fizikumodat megőrizheted, vagy ami a betegségből való felépülésedet szolgálja. Kedvez az idő tanulásnak, amiben akár te, akár neked fontos személy sikeres lehet. Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magad.

Nyilas – szeptemberi horoszkóp

A házasságok, régi együttélések próbatétel elé kerülhetnek, mert a társad úgy érezheti, hogy te már nem úgy állsz hozzá, mint korábban. Azt is gondolhatja, hogy rá kívánod erőltetni az akaratodat. Illetve a rokonoknak is nagy szerepe lehet abban, hogy az életed nehezebb kerékvágásban folytatódjon. Ugyanakkor a munkában olyan változás következhet be, amely jó hatással lehet az anyagi helyzetedre is. Az a baráti kapcsolat, amelyben téma a pénz, most meg is szakadhat. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz.

Bak – szeptemberi horoszkóp

A munkában, megélhetésben nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Megeshet, hogy a felettesed kevésbé toleráns, és ebből is kialakulhat probléma. Illetve a kollégák között is van olyan személy, aki hajlamos az áskálódásra. Az illető korábban bántó dolgokat mondhatott rólad, amely most juthat a tudomásodra. A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb energiát tehet abba, hogy a kapcsolatotok jól működjön. De az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepszik. Ez akkor is megeshet, ha nem vagy szingli.

Vízöntő – szeptemberi horoszkóp

Ha pénzről van szó, nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy hajlamossá válhatsz szórni a pénzt, ami talán már a hónap közepére elfogyhat. Még inkább igaz ez, ha szülő vagy, mert gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlni. A szerelmi kapcsolat próbatétel elé kerülhet, amelyet nem biztos, hogy kiáll. Most kellene szűrővizsgálatra sort keríteni, mert még időben elcsíphetővé válhat egy betegség, amely talán ennek hatására nem fejlődik ki. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, munkában roppant sikeressé válhatsz.

Halak – szeptemberi horoszkóp

A házasságok, régi együttélések azért működhetnek nehezen, mert te nem engedsz abból, amit elképzeltél. Kevésbé tudsz alkalmazkodni a társadhoz, és elvárod, hogy ő igazodjon hozzád. Ráadásul a rokonaid között is van olyan, aki bonyolulttá teheti a hétköznapjaidat. Ugyanakkor a szerelmi kapcsolatokban csodálatos pillanatokat élhettek át. Könnyen alkalmazkodhatsz a kedvesedhez. Ha szülő vagy, a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely miatt talán büszkeséget érezhetsz, illetve nem okoz gondot, ha miatta nőhetnek a kiadásaid.

Exit mobile version