Új kezdetet hoz a hét – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. szeptember 2-8.

Asteria | 2024. Szeptember 02.
A hét eleji újhold lendületet adhat nemcsak az egész hetünkhöz, hanem a nyárról őszre való átálláshoz is – bár a hőség nem könnyíti meg a dolgunkat…

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Új kezdet jöhet a héttel, de nem biztos, hogy ez minden szempontból felhőtlen időt jelent. Sőt, valószínű, szükség lesz fegyelmezettségedre és arra is, hogy összeszedetten, koncentráltan vezényeld le heti projektjeidet. De ha sikerül, annak az eredménye is meglesz!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran szánj időt arra, hogy megtervezed, átgondolod minden életterületedet és azt, hogy az ősz beköszönte milyen változásokat hozhat. Ereszd el a fantáziád, hogy akár egy durvább változás se érjen váratlanul.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Az új idők új elkötelezettségeket is hozhatnak, ami szöges ellentétben állhat a nyári lazulással. Ne állj ellen a változásnak, inkább nézd meg bölcsen, hogy hogyan tudnál fájdalommentesen belesimulni a változás hullámaiba.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A szokásosnál nagyobb feszültséget hozhat számodra ez a hét, amit nem feltétlenül elég azzal magyarázni, hogy vége a nyári időszaknak. Légy felkészült bármilyen változásra és ne engedd, hogy az idegesség kifordítson magadból.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy úgy érzed, végre ura vagy a hosszú munkával kialakított helyzetednek, ám így is szükség lehet arra, hogy felülvizsgáld eddigi álláspontodat. Az új idők új módszereket követelhetnek és még nagyobb nyitottságot a változásokra.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nincs is jobb idő számodra, mint ez a hétkezdet, hogy pontosan kitűzd és megfogalmazd céljaidat és hogy hová szeretnél eljutni év végéig. Bármennyi energiád is van, nem tudsz szétszakadni, ezért hozzád méltó műgonddal kell beosztani idődet és figyelmedet.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A hét eleje tökéletes arra, hogy ne pusztán saját dolgaiddal törődj, hanem segítséget nyújts egy rászorulónak, legyen szó akár egy apró gesztusról. Szánj időt a következő napok, hetek tervezésére is, különben kicsúszik kezeid közül az irányítás.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Fontos lenne, hogy az őszi időszak tervezése során fontossági sorrendet állíts fel. Az nem megoldás, hogy minden egyformán fontos. Mindenképpen meg kéne határoznod egy prioritási sorrendet. Térképezd fel a körülményeket és rangsorolj!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Fogadd el az új impulzusokat akkor is, ha azok nem belőled indultak. Kihívás lehet erre ráhangolódni, és lehet, hogy olyan új utakra vezet, ami segít majd céljaid elérésében. Készülj azonban váratlan akadályokra és buktatókra, nem adják ingyen a sikert.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár munkában is beindul az őszi szezon, ez nem ok arra, hogy elhanyagold családodat és baráti kapcsolataidat. Bármilyen nehéz is, valahogy meg kéne oldanod, hogy ezekre is tudj időt, és főleg kellő figyelmet fordítani – ezt mással nem lehet pótolni.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Forradalmi, megváltó terveidnek most megtalálhatod a helyét és lehetőségét, csak légy rugalmas és engedj teret a kompromisszumos megoldásoknak. Pontosan meg kell tudnod fogalmazni, hogy merre tartasz és gondosan meghatározni az irányt, különben elkeveredsz a forgatagban.

Fotó: Getty Images

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes lenne időt szánni a héten arra, hogy minél több életterületeden rendet rakj, szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Az új kezdet akkor tud maradéktalanul megvalósulni, ha elegendő szabad tér áll rendelkezésedre.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version