Ezek lesznek a legszerencsésebb napok szeptemberben

nlc | 2024. Szeptember 03.
Teljesen mindegy, milyen csillagjegyben születtél, egészen biztos lehetsz benne, hogy mozgalmas hetek várnak rád. Mutatjuk, melyek lesznek a legklasszabb napok!

Már a hónap elején úgy érezheted, mintha egy mázsás terhet vennének le a válladról, és több félreértés, kommunikációs elakadás is játszi könnyedséggel megoldódhat. Amikor aztán a Nap a Szűz jegyéből a Mérlegbe lép (egész pontosan 22-én), a külső-belső harmóniáé és az ügyek békés elrendezéséé lesz a főszerep. Jól hangzik, ugye? Pedig ez csak egy kis ízelítő mindabból, ami még jönni fog!

Lesz, aki örül, lesz, aki nem

A kalandvágyó Ikrek, Nyilas vagy Kos szülöttek biztosan imádni fogják a mozgalmas szeptembert, a stabilitásra törekvő Bika, Rák vagy Halak jegyűek azonban lehet, hogy zokon veszik a változásokat.

A Szűz, a Mérleg és a Bak jegyűek jobban szeretik, ha minden az elképzeléseik szerint alakul és nem űznek velük tréfát az égiek, az új helyzetekhez azonban mindig gyorsan alkalmazkodnak és kihozzák belőlük a legjobbat.

Az Oroszlán, a Skorpió és a Vízöntő szülötteknek nem kenyere a láblógatás, így ha kicsit ki is fáradnak, többre értékelik az izgalmakat, mint a monoton és unalmas napokat. Nézd csak meg, mikor hívnak táncba az égiek szeptemberben!

szeptemberi szerencsenapok (4)
szeptemberi szerencsenapok (5)
szeptemberi szerencsenapok (6)
szeptemberi szerencsenapok (7)
szeptemberi szerencsenapok (8)
szeptemberi szerencsenapok (9)
szeptemberi szerencsenapok (10)
Exit mobile version