Szenvedélyek viharában – Szerelmi horoszkóp 2024. szeptember 7-8.

Hathor | 2024. Szeptember 07.
Felfokozódhatnak az érzelmek a hétvégén. Tőled függ, hogy a pozitívaknak vagy a negatívaknak adsz-e nagyobb teret…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hirtelen érzések átvehetik az irányítást, bármilyen megfontoltan készülsz is a hétvégi programokra. Kiegyensúlyozottságra lesz szükséged, ha azt szeretnéd, hogy kedvesed biztonságban érezze magát karjaidban. Őrizd meg nyugalmadat bármi áron, különben veszekedés lehet a legártatlanabb dologból is.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmi zűrzavart is hozhat a hétvége, ezért szükség lesz kimozdíthatatlan nyugalmadra. Az érzések viharában párodnak is szüksége lesz egy biztos kikötőre, ezt pedig pont te nyújthatod neki. Az előítéletek szempontjából azonban már lazábbnak kéne lenned.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos, még ha nehéz is, tiéd a választás, vagyis nem foghatod másokra, főleg nem a párodra, ha rosszul alakul az érzelmi életed. A kommunikációdra olyan szempontból kell most ügyelned, hogy könnyen beleeshettek egy szerencsétlen félreértésbe, ezt mindenképp el kell kerülni.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy túlterheltnek érzed magad, ezért különösen fontos, hogy a közös pihenésre is fordítsatok időt. Enélkül érzelmi zűrzavarra, sőt feszültségre, akár veszekedésre is számíthattok. Keressetek olyan hétvégi programot, ha lehet, kettesben, ami mindkettőtöket ellazít és feltölt.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrizd meg pártatlanságodat, ami különösen nehéz lehet, ha hízelegnek neked. Tartsd szem előtt céljaidat és ezek közül különösen a szerelmeddel közös céljaitokat. Adj utat iránta való pozitív érzelmeid megnyilvánításának, nem szégyellve érzelmeidet.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Néha egyszerűen csak tovább kell lépned és nem csinálni semmit egy adott helyzetben. Csak hagyd magad mögött anélkül, hogy óriási érzelmi hullámot generálnál magadban miatta. Minél nagyobb saját magadban a nyugalom, annál jobb lesz a kifelé való sugárzásod.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy érzelmi kilengéseket hozhat a hétvége, de ez nem jelent feltétlenül rosszat. Inkább a figyelmedet teszi próbára, hogy minden helyzetben megtaláld a legmegfelelőbb megoldást – ami nem biztos, hogy egyezik azzal, amit elsőre jónak tartanál…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagyon óvatosnak kell lenned a hétvégén, nehogy – akár akaratlanul is – felrobbantsd a dolgokat. Semmiképp ne reagálj ösztönből és első indulatból. Ez bizony plusz energiát kíván részedről, de ez a szándékos megfontoltság sikerülhet megelőzni egy kiadós veszekedést.

Fotó: Getty Images

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha túl gyors vagy, elszalaszthatsz olyan kapcsolatot vagy lehetőséget, ami pedig jól jöhetne, ha lenne türelmed kivárni. Ráadásul a véleményedet is óvatosan kéne megfogalmaznod, bármilyen erős késztetést érzel is, hogy azonnal kimondd, ami a szívedet nyomja…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne sajnáld az időt és az energiát a több beszélgetéstől és attól, hogy tisztázzátok és egyeztessétek a nézőpontjaitokat kedveseddel. Lehet, hogy egyszerűen csak engedned kell, még ha szembe is kell menned emiatt saját belső késztetéseddel.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha sikerül a tőled telhető legkedvesebb választ adni párod felvetéseire, békésen és harmonikusan lehet végigvinni az egész hétvégét. Ez nem jelenti azt, hogy meg kéne alkudnod és sutba vágni elveidet, ez egyébként sem vallana rád, csak a kommunikációdat finomítsd.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Óvakodj attól, hogy régi sebeket szakíts fel hétvégén, mert az óhatatlanul elrontja hangulatodat és nehéz lesz visszavarázsolni a pozitív érzelmeket. Az érzések egyébként is összetettek, szóval egy negatív fuvallattól még nem kell kétségbe esni, a következő pillanatban jóra fordulhat az egész.

Exit mobile version