Októberi horoszkóp: hajlamossá válhatunk az idegességre

Izing Klára | 2024. Október 01.
Októberben a Nap, a Plútó és a Mars között jönnek létre olyan fényszög kapcsolatok, amelyek miatt hajlamossá válhatunk az idegességre. Ám ha nem kapkodunk, akkor ezek a konstellációk segítenek elérni a céljainkat.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – októberi horoszkóp

Nem csak akkor ütheti fel a fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, ha párkapcsolatban élsz. A környezetedben is lesz olyan személy, akinek a sikerei miatt hajlamossá válhatsz az irigységre. Az érzés előtt te magad is meglepetten állhatsz, hiszen ez az érzés alapvetően hiányzik belőled. De ne aggódj, mert a sors nem hagy magadra, és te is olyan eredményeket érhetsz el az élet különböző területein, amelyek hatására a helyzet akár rózsásnak is mondható. Külföldi utazás során bonyodalmak várhatók.

Bika – októberi horoszkóp

A kommunikáció most nem tartozik az erősségeid közé, ezért nagyon oda kell figyelni arra, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Az is megeshet, hogy valakinek olyan mailt vagy smst küldhetsz, ami miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Ha viszont figyelmesebb vagy, akkor ezt elkerülheted. Kollégák között lehet olyan személy, akivel összeveszhetsz. Pénzügyek terén minden okod meglehet a jókedvre, mert vagy plusz bevételre tehetsz szert, vagy a meglévő pénzt sokkal jobban be tudod osztani, mint máskor.

Ikrek – októberi horoszkóp

Összességében rendkívül szerencsésen alakulhat ez a hónap, mert olyan dologban is jó eredményt érhetsz el, amelyben korábban kudarcot vallhattál. Ha párkapcsolatban élsz, a társad is olyan helyzetbe kerülhet, amely jó hatást gyakorolhat kettőtök viszonyára. Ám ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel nem érthettek egyet olyan dolgokban, amelyeket fontosnak tarthatsz. A szerelmi kapcsolatokban is szakításveszélyes ez az időszak. Ne sajnáld a pénzt olyan dolgokra, amelyek az egészséged megőrzését szolgálják.

Rák – októberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben alacsonyan repülhetnek a tányérok. Több dologban nem érthettek egyet – különösen, ha rokonról vagy ingatlanról van szó -, ráadásul most te türelmetlenebb vagy. Így, ha a jelenlegi nehéz helyzetet túléli a kapcsolatotok, akkor megerősödve folytathatjátok tovább a közös életeteket. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, abban megnyugtató szituáció jöhet létre. Valaki rád bízhatja a titkát, amit ne adj tovább.

Oroszlán – októberi horoszkóp

Hajlamossá válhatsz a kissé agresszívabb viselkedésre. Úgy kommunikálhatsz, mint egy diktátor, amivel olyan személynél is kihúzhatod a gyufát, akivel nem kellene összeveszni. Mert ha ez megtörténik, akkor roppant kellemetlen helyzetbe hozhatod önmagadat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad minden figyelme a pénz megkeresésére irányulhat, amelyben jeleskedhet. Régi ügy kerülhet ismét terítékre, amivel újra foglalkoznod kell. De az is lehet, hogy felbukkanhat egy olyan személy, akivel talán évek óta nem találkoztál.

Szűz – októberi horoszkóp

Stresszes hónap következik, ezért lényeges, hogy időt szakíts magadra, pihenj. Különben nem fogod bírni az iramot. Ha pénzről és az értéktárgyaidról van szó, figyelmesebbnek kellene lenned. Mert megeshet, hogy a saját hibádból anyagi veszteség érhet, illetve meglophatnak. A feletteseddel jól kijöhetsz, de az is lehet, hogy új szakmában próbálhatod ki magad, és az elért eredmény elégedetté tehet. Ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolítására is kiváló ez a hónap. Rokon miatt csordultig lehet a szíved szeretettel, amelyet ajánlott szavakba önteni.

Fotó: Getty Images

Mérleg – októberi horoszkóp

Vannak dolgok, amelyek miatt azért nem érdemes aggódni, mert semmiféle ráhatásod nincs. A szorongással pedig csak a saját hétköznapjaidat nehezítheted meg. Sőt, megeshet, hogy annyira aggódhatsz, hogy ez akár meg is betegíthet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad családtagjai között van, akivel tökéletes lehet az összhang, és van, aki az idegeiden táncolhat. Felettesed többször kerülhet paprikás hangulatba, ezért kesztyűs kézzel kellene bánnod vele. Most ne add elő neki az elképzeléseidet, mert számíthatsz az elutasításra.

Skorpió – októberi horoszkóp

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt annyira szoronghatsz, hogy talán éjszaka még az álom is elkerül. Megeshet, hogy a kialakult helyzet miatt ezen a helyen, ebben a szituációban nem látod a jövődet. Előfordulhat, hogy a felettesed viselkedése miatt méltatlannak nevezhető helyzetbe kerülhetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked életében olyan változás történhet, amely jó hatással lehet a kedélyállapotodra. A házasságokban, régi együttélésekben jól kijöhettek egymással.

Nyilas – októberi horoszkóp

Furcsán alakulhat az életed ebben a hónapban. Lesz, amiben roppant szerencsés lehetsz, és lesz, ami miatt akár a megbántottság könnye csilloghat a szemedben. Az ismerőseid között van, akivel nagy lehet az összhang, és lehet olyan, akivel végleg búcsút inthettek egymásnak. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak talán sohasem volt annyira fontos a kettőtök viszonya, mint most. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Olyan dolog is megoldhatóvá válhat, amelyről korábban azt hitted, reménytelen.

Bak – októberi horoszkóp

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy forgalmi dugó alakulhat ki az ágyadban, és hirtelen nem is tudod, hogy ki mellett dönts. A munkahelyeden nagyobb változások következhetnek be, amelyek érinthetik a te megélhetésedet. De az is lehet, hogy a világban olyan esemény történhet, amely miatt annyira szoronghatsz, hogy akár ez miatt egészségi probléma is létrejöhet. Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: ha a sors becsuk egy ablakot, akkor rövidesen kinyit egy újabbat. Mindezt te is megtapasztalhatod.

Vízöntő – októberi horoszkóp

Olyan esemény történhet, amely nemcsak állandó beszédtémára adhat okot, hanem ami szinte éjjel-nappal foglalkoztathat. Talán ez is egy olyan dolog, amelyre nincs ráhatásod, amelyet azon kívül, hogy elfogadod, amelyhez alkalmazkodsz, mást nem tehetsz. Anyagi ügyeid biztató képet mutathatnak, amikor nemcsak be tudod osztani a pénzt, hanem akár tartalékot is képezhetsz. Régi dologban olyan helyzet jöhet létre, amely a legszebb, legmerészebb reményeidet is valóra válthatja. Nem kedvez az idő külföldi utazásnak.

Halak – októberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad minden figyelme a pénzre irányulhat, amelynek megkeresése most nehézségekbe ütközhet. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned. Ha külföldre utazol, akkor jól felszerelt gyógyszeres neszesszert vigyél magaddal. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. A szerelmi viszonyok felpezsdülhetnek, és olyan szenvedélyt élhettek át, amely jó hatást gyakorolhat a kapcsolatotokra. Ha szülő vagy, gyermeked miatt többet aggódhatsz.

Exit mobile version