Összekapcsoló hétvége – Szerelmi horoszkóp 2024. október 5-6.

Hathor | 2024. Október 05.
Jöhet bármi a hétvégén, ha megbíztok egymásban, együtt átvészelitek, sőt, varázslatossá teszitek a napokat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy több szeretetre, szenvedélyesebb szerelemre lenne szükséged. Nézd meg, hogy mit tehetnél ezért, mi az a lépés, amely efelé vezet. Lehetséges, hogy meglévő kapcsolataidat kéne megújítani, felfrissíteni, akár új, közös élmények segítségével. Nem kell eltitkolnod ilyen jellegű igényeidet.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Neked aztán nem okoz nehézséget, hogy kedveseddel összekapaszkodva a világ végéig is elérj vele. Érhet meglepetésszerű kihívás, amit valószínűleg nem igazán szeretsz, de minél felkészültebb vagy, annál jobban megállod itt is a helyed.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jót tehet mindkettőtöknek, ha pároddal elgondolkodtató beszélgetésbe merülsz. Menjetek el egészen az okokig, tisztázzátok az esetleges félreértések gyökerét. Ezzel kivághatjátok a baj méregfogát és csak a tiszta romantika marad.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan rejtett kincseket és lehetőségeket is észrevehetsz párodban, melyre ő talán nem is gondol vagy reménytelennek tartja elővarázsolni. A te feltétlen bizalmad és segítő kezed viszont olyan inspiráció lehet számára, mely a tűzön is átviszi.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelemből és szenvedélyből nem lesz hiány a hétvégén. Adjátok meg a módját a találkozásnak, randizhattok akkor is, ha már régi a kapcsolat. Add át kedvesednek azt a szívből jövő üzenetet, ami megerősíti kapcsolatotokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell titkolnod párod elől azt, ami a szívedet nyomja, sokkal jobb, ha mindent alaposan megbeszéltek. Sokkal jobb tisztázni, mint feltételezésekbe bocsátkozni. Semmiképp ne állj ellen a feltoluló érzelmeknek és áraszd kedvesedre szerelmedet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szenvedély vezethet a hétvégén, de nem is baj, ha néha a szívedre hallgatsz és nem az eszedre. Ráadásul hiába látod át a részleteket, a folyamatok ívét lenne jó látni. Igazából ez utóbbi segítségével lenne érdemes tervezni.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merülj el a szerelem örvényeiben, a szenvedély egész hétvégén hű társatok lehet. Minél magabiztosabb vagy, annál vonzóbb lehetsz párod szemében. Ma annyira elemedben lehetsz, hogy kedvesedet akkor is le tudod nyugtatni, ha féltékenyen reagálna valamire.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mélyen belemerülhetsz szívügyeidbe. Próbálj elfogultság nélkül ránézni a helyzetre és ennek alapján dönteni. Nyugodtan gondolkodj hosszú távon, semmit nem kell elkapkodnod. Ha együtt közös lendületet kaptok, összekapaszkodva tovább juttok.

Fotó: Getty Images

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kitartásodhoz kell folyamodnod, különösen, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelted. Végső mentségként mindig lehet olyan megoldás, amire első pillanatban nem is gondolnál, sőt, másodikra is elég ütősnek tűnik…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hagyj teret a szenvedélynek. De ha végre elcsitulnak az indulatok, maradj nyitott a kínálkozó lehetőségek számára. Persze csak akkor, ha ezzel nem okozol senkinek fájdalmat. Kövesd szíved szavát és nem lehet semmi baj!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos, érzéseid félrevezethetnek, ezért légy nagyon óvatos, ha döntés előtt állsz. A szerelem reménye annyira elvakíthat, hogy nem tudsz reálisan rálátni a helyzetre. Kitartás, légy türelmes és téged sem kerül el a szerelem…

Exit mobile version