Csillagjegyek, akik új fejezetet nyithatnak – Heti horoszkóp 2024. október 7-13.

Asteria | 2024. Október 07.
Bármit is hoz utadba a sors a héten, az nem véletlenül történik. Találd ki, hogy mi lehet a dolog legjobb végkifejlete!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A sors a legváratlanabb pillanatban sodorhat eléd lehetőséget, hidd el, hogy tudsz vele mit kezdeni és a rád jellemző vehemenciával vetheted bele magad. Fantasztikus eredményeket érhetsz el egészen rövid idő alatt, de ne feledd, hogy ez még az újdonság varázsa miatt lehet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ha túl vagy egy nehezebb helyzeten, ne vidd tovább a hozzá kapcsolódó fájdalmakat, ha nem akarod, hogy csalódásod árnyékot vessen a jelen pillanatra. Ha új helyzet adódik, azt érzelmileg is le kéne követni, ami lehet, hogy most elég nagy kihívás lehet számodra. Adj elegendő időt magadnak!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzékeled, hogy új fejezet nyílik életedben, nézz rá mindenféle szempontból. Ha túlságosan racionálisan közelíted meg, nem lesz elég tered az érzelmi megélésre, ez pedig hiányérzetet okozhat. Bármennyire vág is az eszed, az intuitív megismerés nélkül csak félkarú óriás vagy.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Bármilyen helyzet jön is a héten, hidd el, mindenkinek nehezebb lesz, ha türelmetlenül reagálsz. Persze igazad lehet, ha kiakadsz, hogy nincs időd a felkészülésre, de bízz magadban. Megérzésed nem vezethet tévútra, csak hallgass rá!

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Jöjjön bármi, türelmesen kéne reagálnod. Persze könnyű ezt mondani, de hidd el, sikerülni fog, támaszkodj csak nagylelkű és megbocsájtó szívedre. A kommunikációdra különösen ügyelned kell, főleg akkor, ha megint előjön egy olyan ügy, amellyel korábban már foglalkoztál.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kell bizonygatnod rátermettségedet. Jöhetnek olyan spontán helyzetek, melyektől először megriadhatsz, de igazából mindegyik lehetőség, hogy kiderüljön, mennyire nélkülözhetetlen vagy. Ha ügyelsz a megoldás minden apró részletére, mindenki számára egyértelmű lesz odaadásod.

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Kezdődhet új fejezet valamelyik életterületeden, de nem kell, hogy ez mindenhol újrarendezést jelentsen. Haladhatsz nyugodtan lépésről lépésre, ráadásul ez szorongásodat is enyhíteni fogja. Bizonyosodj meg, hogy igazán jó dolgot találtál ki, mielőtt megosztod azt családtagoddal vagy főnököddel.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Bárhogy is alakul a hét, bármi is történik, meg kell találnod benne a pozitívumot. Ha csak a rosszat látod, az vég nélküli szorongáshoz fog vezetni. Mély érzelmekkel reagálhatsz egy bántó megjegyzésre, pedig lehet, hogy egyszerűen csak el kellene engedned a füled mellett.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A változás, új fejezet nemcsak életed eseményeit érintheti, lehet, hogy most a kapcsolataid kerülnek előtérbe. Helyezz hangsúlyt a pozitív kötelékekre. Ha üzletről van szó, ha nehezen is, de találhattok olyan megoldást, amely mindkettőtöknek kedvező kimenetelt jelent.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha új fejezet nyílik előtted, az akár szorongással is eltölthet, hiába bízol magadban és az erődben, de hidd el, ez természetes dolog. Próbálj a tőled telhetően a legnyitottabban állni a kérdéshez. A változás egyáltalán nem biztos, hogy negatívumot eredményez, lehet, hogy csak több idő kell.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha új fejezet nyílik előtted, az azt is jelentheti, hogy állandóan lesz mit megvitatnod. Csak azzal oszd meg legbensőbb érzelmeidet, akiben maximálisan megbízol, nehogy valaki visszaéljen vele. Készülj fel rá, hogy egyetlen esemény akár többet is elindíthat…

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha megjelenik előtted a következő lépések sora, némi riadalmat is érezhetsz. Bátorság, képes vagy áttörni magad az akadályokon. Ez határozottan jót tehet szerelmi kapcsolatodnak is. A munkahelyen pedig a főnöködet kéne lenyűgözni valami igazán briliáns ötlettel.

 

Exit mobile version