Ezt hozza az e heti bolygóháromszög 3 csillagjegynek

nlc | 2024. Október 28.
A héten egy bolygóháromszög, a Rák Mars – Skorpió Merkúr – Halak Neptunusz fog védeni minket.

Skorpió

Több számodra előnyös esemény zajlik az égen: egy újabb káprázatos bolygóháromszög védelmet jelent számodra, majd pénteken újhold lesz a Skorpióban, amely esetedben az év legkedvezőbb újholdja. Minden, amibe most kezdesz bele, beteljesülést, sikert ígér.

Halak

Szerencsés vagy, mert megint lesz egy szuper bolygóháromszög az égen. Bejönnek a számításaid! Most bármilyen káoszos helyzet végül úgy alakul, hogy neked igazán kedvező legyen. Úgyhogy most érdemes belemenni olyan helyzetekbe is, amiket meg kell harcolni!

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Az uralkodó bolygód, a Merkúr, ami szombaton este vált jegyet. Addig jogosan érzed magad Fortuna kegyeltjének! Nincs olyan helyzet, amiből ne verekednéd ki magad a Skorpióban járó Merkúrral, mert most valóban túljársz mindenki eszén. Használd ki a kedvező folyamatokat!

Nem mindig hoznak jót a bolygóegyüttállások

A Neptunusz a szeretet és az intuíció bolygója, azonban hajlamos az illúziók kergetésére, a homályosságra és a lassúságra, így fékezheti, akadályozhatja a Marsot, ami pedig a tetterő jelölője. Éppen ezért fáradtak lehetünk, úgy érezhetjük, hogy valami elszívja az erőnket.

 

via

Exit mobile version