Húsvéti örömök

Aldi | 2016. Március 15.
A közös tojásfestés, a finom húsvéti reggelik és a hagyományos húsvéti fogások elkészítése, a sok-sok ajándék - megannyi felejthetetlen pillanat és izgalmas kihívás az egész családnak. Az ALDI, ahogy a hétköznapokban, úgy az ünnepi előkészületeknél is a háziasszonyok keze alá dolgozik: sok-sok finom, olcsó és kiváló minőségű termékekkel segíti tökéletessé varázsolni az ünnepet.
Húsvéti örömök

Idő szeretteinkre

A húsvét akkor lesz igazán örömteli, ha a sok sütés-főzés mellett jut idő a családunkra is. Az ALDI-val időt is spórolhatunk, ahol nem csak a finom húsvéti fogásokhoz vásárolhatjuk meg az alapanyagokat, de egyúttal a húsvéti ajándékokat is beszerezhetjük.

Sportos meglepetések az ALDI-ból

Fontos, hogy az ünnepi étkezések, rokonlátogatás, locsolkodás mellett, a hosszú hétvége alatt jusson idő egy kis mozgásra is. Töltsük aktívan ezeket a szép napokat: kiránduljunk, élvezzük a tavaszi friss levegőt! Pattanjunk fel a biciklire és irány a park! Bátrabbak komolyabb túrára is vállalkozhatnak, a kicsik pedig kipróbálhatják magukat az első triciklin. Ha a túrához nincs elég kerékpár otthon, irány az ALDI, ahol kiváló minőségű felnőtt túrabringák és szuper gyermektriciklik közül válogathatunk.

Az ALDI kellemes húsvéti pillanatokat kíván mindenkinek!

További információk!

Exit mobile version