Gelencsér Timi újra diák lesz, itt kezdi meg a tanulmányait

nlc | 2022. Szeptember 14.
Gelencsér Timi a Pázmány Péter Katolikus Egyetem diákjaként ül be ismét az iskolapadba.

A szépségkirálynő az érettségi után turizmus-vendéglátás szakra adta be a jelentkezését, ám mégsem kezdte el az egyetemet, amikor pedig marketing szakra kezdett el járni, a Magyarország Szépe versenye szólt közbe.

Gelencsér Tímea azonban nemrég úgy érezte, ideje visszaülni az iskolapadba, és az Instagram-oldalán osztotta meg, miért is döntött így: „25 évesen jött egy furcsa érzés, hogy valami hiányzik, hogy valami kimaradt az életemből, s szeretném ezt pótolni. Nem volt olyan egyszerű, mert az elmúlt években háromszor majdnem fél évet töltöttem Dominikán. Egyszerűen kivitelezhetetlen lett volna a kettő együtt.” 

 

Fotó: press.tv2.hu/TV2

Hozzátette, azoknak, akik rögtön az érettségi után nem tudják eldönteni, hogy mivel szeretnének foglalkozni, azoknak azt üzeni, hogy sohasem késő megtalálni, mi is érdekel minket igazán. 

Gelencsér Tímea azt is elárulta, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakára jár majd. Ami a kamera előtti munkát illeti, egyelőre nem tudja, meddig folytatja majd, de azt sem tartja kizártnak, hogy később a kamerák mögött találja meg a számításait. Az ősszel mindenesetre még sok műsorban láthatjuk viszont.

„Sok dolog még nem publikus, de lesz pár műsor, amiben benne leszek. Az Ázsia Expresszt már leforgattuk, ősszel kerül képernyőre, illetve a Dancing with the Stars online műsorvezetője maradok. Hamarosan még több projektről lehull a lepel, de egyelőre ennyit mondhatok. Az biztos, hogy a szereplői vonalat szeretném elengedni, hiszen sok műsorban részt vettem már, a végső cél mindig a műsorvezetés volt” – nyilatkozta az nlc-nek korábban.

(via Blikk)

Exit mobile version