Munka után pihenés a kertben (x)

nlc | 2022. Április 19.
A tavasz beköszöntekor a kert, a terasz vagy az erkély rendbetétele az elsődleges. Előkerülnek a metszőollók, az ásók, zacskóban áll a fűmag, és a téli szürkeséget felváltják a színes palánták és újjászületik zöld környezetünk.

Irány a szabad levegő!

A természetben töltött idő azonban nem csak munkát jelent. Egy meleg áprilisi napon már kiülhetünk olvasni, a déli napsütéses órákban a kertben ebédelhet a család, kimehetünk sportolni, vagy akár szunyókálni is a kertbe vagy a teraszra. Ez az az időszak, amikor újra belakjuk a második nappalinkat, ahol mindig jó tenni-venni és pihenni.

Rendezzük be praktikusan a kertet, teraszt!

A szabadban töltött időnket nagyban meghatározza, hogy milyen tárgyakkal vesszük körül magunkat; mennyire időtálló, praktikus és kényelmes kinti bútorokat válogatunk, illetve milyen napernyő kerül föléjük. Az ALDI BELAVI termékcsaládjának széles választékában mindent megtalálhatunk, amire a tavaszi felújítások, berendezések során csak szükségünk lehet.

Virágos kedv, ládákba rendezve

Az áruházlánc kínálatában számos szezonális virág közül is választhatunk, amelyekkel még otthonosabbá tehetjük környezetünket. Az egynyári ágyásnövények mellett különféle fajtájú és színű muskátlikkal varázsolhatjuk színpompásabbá a kertet. Hatalmas dézsákba ültethetjük a mediterrán hangulatú cserjéket, és dekorlámpásokkal adhatjuk meg virágos kertünk, teraszunk végső arculatát.

Exit mobile version