Ünnepi rendezvényen egyesülnek a Szomszédok szereplői

Magyarországkúl | 2017. Augusztus 28.
2017. szeptember 3-án nagyszabású fesztivállal ünnepli Újbuda a kultikus teleregény, a Szomszédok indulását. 30 évvel ezelőtt vetítették le a gazdagréti lakótelepen forgatott sorozat első epizódját, a Szomszédok ünnepe valódi időutazás lesz.

Azt írta Újbuda önkormányzata, hogy az eseményre a Szomszédok szereplői és alkotói közül is sokan ellátogatnak – Frajt Edit, Incze Ildikó, Simorjay Emese, Závodszky Noémi, Böröndi Tamás, Nemcsák Károly, Németh Kristóf, Rátóti Zoltán, Trokán Péter és még sokan mások –, akik a forgatások hátteréről és a kulisszatitkokról mesélnek majd. A Karinthy Színház pódiumbeszélgetésén a közönségnek is lehetősége lesz, hogy kérdésekkel bombázza az egykori szereplőket. A helyszínre látogató színészek közösen ültetik el a Szomszédok fáját, így állítva emléket a már elhunyt szereplőtársaknak. Az alkotók a kerek évfordulót méltó módon egy óriás tortával ünneplik meg, este pedig az is kiderül, melyik dalszöveg nyerte a főcímzenére kiírt pályázatot.

A program:

A színpadon Szomszédok improvizációs színdarabok, pódiumbeszélgetések, valamint a 80-90-es évek legendás zenéi. Fellépnek a Petőfi Musical Stúdió sztárjai, Szűcs Judith, Abaházi Csaba és a MégEgyKör.

Szombaton a halászlé kap főszerepet:

Exit mobile version