Kaliforniában kürtős fagyival hódít egy szegedi modell

Magyarországkúl | 2017. November 17.
A nálunk is nagyon felkapott fagyis kürtőskaláccsal arat sikereket Kaliforniában egy volt szegedi modell. Van, akinek minden összejön az életben...

A szegedi Szabó Szandra három évvel ezelőtt érkezett Los Angelesbe és elhatározta, hogy meglepi az amerikaiakat valami különleges magyar dologgal, a már itthon is befutott fagylaltos kürtőskaláccsal.

A Bors.hu cikke szerint ezt a szokásos módon megforgatja például karamellben, dióban, fahéjban vagy kakaóban, és abba méri a különböző ízű fagylaltokat, amit azután még mindenféle különlegességgel díszít. Ehhez csokoládé- vagy egyéb, például málnaöntetet, és csokidarabokat, süteménymorzsákat, kekszet, trópusi és egyéb gyümölcsöket, pattogatott kukoricát használ.

Szandra Anaheimben dolgozik, nem messze a Disneylandtől, és rövid időn belül felkapott hely lett a boltja. Honlapjukon úgy hirdetik, hogy ez Szandra zseniális kreációja (persze azért ez nem egészen így van), a vendégek pedig dicsérő bejegyzéseket írnak, a közösségi oldalakon is.

Szabó Szandra itthon divatmodell és vállalkozó volt.

Az Egyesült Államokban sokkal több lehetőséget látott, ezért repült el Kaliforniába. Megérkezésekor jelentkezett egy ügynökségnél, hogy a modellkedést folytathassa, de belevágott egy virágos vállalkozásba is. Már itthon szenvedélyesen érdeklődött a különleges desszertek iránt, innen jött az ötlet a kürtőskalácsos fagylalthoz. Alapítótársként, cukrászként, szakácsként és igazgatóként is dolgozik a House of Chimney Cakes-ben.

Exit mobile version