Horváth Éva arra nyaral, ahol éppen kitör egy vulkán

Magyarországkúl | 2017. November 23.
Két nappal ezelőtt Bali szigetéről jelentkezett be, magyar idő szerint csütörtök reggel posztolt utoljára.

Az indonéziai Bali szigetén éppen hamut és gőzt ereget az Agung-hegy, a hírek szerint harmadfokú riadókészültség van. Így néz ez ki:

Az Agung-hegy tűzhányója hamut és füstöt lövell ki 700 méteres magasságba a Bali szigetén fekvő Karangasemből nézve 2017. november 22-én, az enyhe kitörés kezdetének másnapján. (MTI/EPA/Made Nagi)

A hegyet 7,5 kilométeres körben lezárták, a lakosokat kitelepítették, és egyelőre szó nincs arról, hogy visszaengednék őket.

Az Agung-hegy itt található:

Kedden írtuk, hogy Horváth Éva éppen a szigeten tartózkodik, ez többek közt abból derült ki, hogy egy irgalmatlan méretű palacsintát evett a Café Organic nevű helyen, és ezt posztolta az Instagramon, azaz: (autóúton közlekedve) 77,2 kilométerre tartózkodott az egy napja füstölgő hegytől.

A hírek szerint a kitöréstől jelen állás szerint nem kell tartani, a feltörő hamu és gőz csak a környék lakosainak életét és a légiközlekedést zavarhatja össze. Egy újabb, csütörtök reggeli poszt nyomán (ottani idő szerint délutáni a bejegyzés, mert 6 órával előrébb járnak) Horváth Éva sem zavarodott össze:

A modell éppen ma 38 éves. BSZ!

Exit mobile version