Tímea, a retrosmink – Ezt kentük 40 éve

Petrás Gabriella | 2018. Május 08.
Timea, a szépsége őre – ezzel a frappáns szlogennel és egy pucér, körmét festő nővel robbant be a piacra a retrosminkkészlet néhány évtizede. Pőreség a köbön!

Anyáink idejében a sminktrendek egészen mások voltak, mint napjainkban. Az erős, színpompás szemhéjfestékek és az élénk rúzsok csodásan megfértek egymás mellett a retró divat szerint, de nem kell messzire mennünk, ugyanis a ’90-es években is visszaköszönt ez a sminkelési irányvonal. Azóta szerencsénkre nem bukkant fel újból, és reményeink szerint nem mostanában ismétli magát ez a trend.

A Caola Tímea termékcsaládjának elnevezésében némi áthallást vélünk felfedezni a klasszikus kék-fehér német kozmetikai márkával, de értékéből és magyar mivoltából ez mit sem von le. A retró plakátok és -hirdetések alapján a Tímeát egyértelműen csábításra tervezték: elég csak megfigyelni a reklámfilmben felbukkanó szexinek szánt, de valójában szúrós tekinteteket, és a férfiakat, akik lépten-nyomon elalélnak, ha egy gazdagon kifestett nő rájuk veti igéző pillantását.

Neked volt Tímea  körömlakkod? És így kented?

Exit mobile version