Magyar csokimanufaktúra a világ élvonalában

Sz.A. | 2018. Október 01.
Bronzérmet nyert a magyar Bonbonier Csokoládé Manufaktúra egy rangos nemzetközi versenyen.

Újabb komoly elismerést tudhat magáénak a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra – írja a Forbes. Az elmúlt 3 évben összesen 17 nemzetközi díjjal jutalmazták a céget, ezúttal az International Chocolate Awardson sikerült a legjobbak közé kerülnie, mégpedig egy

almás pités, karamellás bonbonnal.

Erdélyi Nóra, a cég chocolatier-je két hónapon belül két alkalommal nyert díjat karamellával készült krémmel. Ezúttal pedig a magyaros ízvilágot is meg akarta villantani a zsűrinek, így esett a választása egy almás pités, karamellás finomságra.

Az International Chocolate Awards nevű nemzetközi, független csokoládéversenyt 2012-ben alapították. A szervezők a legmagasabb minőséget készítő, kisebb, kézműves csokoládémanufaktúrákat és kakaóbab-termesztőket kívánják segíteni és a piacukat építeni.

Exit mobile version