Újraindult a Nők Lapja Café különleges jótékonysági programja

nlc | 2013. Május 13.
33 nehéz sorsú gyermek álmát gyűjtöttük össze, teljesíts te is egy kívánságot!

Ismét bemutatjuk 33 nehéz sorsú gyermek legnagyobb vágyát, és keressük azokat, akik teljesíteni tudnának egy-egy kérést. Olyan vágyakat válogattunk, amelyek nem kerülnek túl sok pénzbe, de annál több szeretetet, odafigyelést és némi szervezést igényelnek. Természetesen a szerkesztőség csapata kezdte meg a kívánságok teljesítését, 10 gyerekkel a budapesti Vidámparkban jártunk múlt héten: Egy vidám nap – újra indul a 33 kívánság!

„Olyan gyerekeket szeretnénk élményekkel erősíteni, akik körülményeik miatt nehezen hisznek abban, hogy vágyaik valóra válhatnak. A Nők Lapja Café közössége nagyon aktív és különös érzékenységet mutat a szociális témák iránt. Arra számítunk, hogy ezúttal is sokan szeretnének majd segíteni, sőt egy-egy álom teljesítéséért akár többen is versenybe szállnak” – mondta el Jakab Kriszta, a portál főszerkesztője.

A programot már tavaly is meghirdettük: a beteg, hátrányos helyzetű vagy állami gondozásban élő gyermekek álmainak teljesítésére akkor 84-en jelentkeztek, és több mint 10 000 olvasói szavazat döntött arról, hogy közülük ki teljesítheti a kiválasztott gyermek kívánságát.

Idén május 26-ig várjuk azok jelentkezését, akik szívesen teljesítenének egy-egy gyermekálmot. Közülük majd az olvasók választják ki, kiből lehet végül jó tündér.

Itt megnézheted az összes idei kívánságot!

Az eseményeket pedig folyamatosan nyomon követheted majd itt, a 33 kívánság blogban!

Te kinek az álmát teljesítenéd?

Jelentkezz, és valósítsd meg egy gyermek vágyát!

Nagyon köszönjük!

Nők Lapja Café

Exit mobile version