Kozma Orsi utánfutóban szállítja egyéves ikreit

L.CS. | 2014. Június 22.
Biciklihez köthető mini utánfutóban szállítja Kozma Orsi egyéves ikerlányait a családi vakáción. Hogy igazán jól sikerüljön a gyerekes bringatúra, ahhoz érdemes megfogadni pár tanácsot és tudni egy-két szabályt.

“Tavaly júliusban született meg Anna és Sára, az a nyarunk arról szólt, hogy megtanuljuk egymást. Fel sem merült, hogy elmenjünk valahova a férjemmel, nemhogy még a lányokat is vigyük. Idén azonban kerékpáros vakációra megyünk – mondja Kozma Orsi, akinek nemcsak a pihenés hiányzott az utóbbi időben, hanem a sport is. – A szülés előtt rendszeresen jógáztam, ezzel igyekeztem karbantartani magam. Mostanság erre kevesebb időm jut, viszont gyerekkoromban sokat bicikliztem, ezért jutott eszembe, össze lehetne kötni a kellemest a hasznossal. A Velencei-tóhoz megyünk, ott szerveznek kisebb-nagyobb túrákat, nagyon szép a táj, kifogástalan a bicikliút, tekerhetnek profik, amatőrök és családok is. És minden szükséges felszerelést is be lehet szerezni. Már vettem egy minisátorszerű szerkentyű, amit a biciklihez lehet kötni, ebben lesznek majd az ikrek kerékpározás közben.”

“Hogy tényleg jól sikerüljön a családi kerékpáros túra apró vagy kisiskolás gyermekkel is, ahhoz tudni kell pár infót, és be kell tartani néhány szabályt” – mondja Juhász Gyula, a VelenceBike Kerékpáros Kompetencia Központ vezetője. Íme a szakember tanácsai:

Exit mobile version