Mibe pakoljunk? – 5 táska városnézéshez

nlc | 2013. Augusztus 07.
Egy női táskának kismillió kritériumnak kell megfelelnie, főleg akkor, ha utazunk. Megnéztük, hogy melyik táskafazon a legalkalmasabb arra, hogy egész nap magunkkal cipeljük. Öt változatot ajánlunk!

A shopper bag
Ez a fazon azért olyan népszerű, mert szinte végtelen mennyiségű holmit tudunk benne tárolni: a fényképezőgéptől a váltás ruhán át a vizespalackig minden elfér benne. Könnyen hordozható, rakhatjuk a vállunkra, vagy vihetjük a kezünkben is. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet benne rendszerezni, így mindig sokáig kell benne keresgélni az apróbb dolgokat.

(Zara)

Az oldalra dobós
Az előzőhöz hasonló fazon, egy extra pánttal, így még kényelmesebb viselet a városi túrázáshoz. Válasszunk világos színűt, mert így hordva szorosan a testünkhöz tapad, és gyorsan felmelegszik.

(Mango)


Hátizsák
Örülhetünk, hiszen újra divatosak a hátizsákok, és egészen trendi, nőies darabokat is találni. Majdnem minden szempontból a legkényelmesebb viselet városnézéshez. A legtöbbre sok apró zseb van felszerelve, így mindennek tudunk külön helyet biztosítani.

 

(Bershka)

Kicsi, de praktikus
Valószínűleg a legkényelmesebb viselet, hiszen a válladat sem húzza le, a hátad sem izzad le alatta. Az egyetlen apró probléma, hogy miképpen férjünk el benne. Egy kompakt fényképező, telefon, pénztárca és papírzsepi. A cipekedést meg bízzuk másra!

 

Vászontáskák
A vászontáskák abból a szempontból praktikusak, hogy csak a tartalmuk súlyát kell elbírnunk, önmagukban habkönnyűek. Ellenben nem lehet zárni ezeket, és csak egy nagy térben tudjuk tárolni a dolgainkat. Valami miatt mégis a turisták egyik kedvenc viselete, és számtalan mókás, feliratos vagy rajzos mintájút találni köztük.

 

Exit mobile version