A Hallmark bemutatja a Herkules címû filmet. Bemutató szeptember 23 – 20.00 óra

nlc | 2005. Szeptember 06.
A Hallmark Channel életre kelti a klasszikus legendát, Herkules-t.





A film, mely kiválóan ötvözi a kalandot a fantasztikummal, bővelkedik speciális effektusokban, melyek segítségével Herkules örök érvényű története hús-vér valósággá válik.

A Herkules című filmben egy félig ember, félig isten élete bontakozik ki, akinek, miután az anyja elhagyta, földijei pedig elűzték, vezekelnie kell az emberek bűneiért 12 feladat teljesítésével. De ha elvégzi a feladatokat, örök életet nyer az istenek között.

A Hallmark Entertainment megbízásából készült, fantasztikus szereposztású filmben olyan nagyságok játszanak, mint Elisabeth Perkins (Segítség, felnőttem!, Nemó nyomában), Timothy Dalton (007-Halálos rémületben), az Oscar-jelölt Sean Astin (A gyűrűk ura trilógia) és az Emmy-Golden Globe jelölt Leelee Sobieski. A Herkules szerepében látható Paul Tefler-nek ez az egyik első nagy szerepe.

„Herkulest, a filmtörténetben először, intelligens hősként ábrázolják. Ez a felfogás emberi oldaláról mutatja be a hőst, hiszen nem volt ő sem gyilkos, sem vadember, csak éppen nehéz gyerekkora volt.” – mondta a skót származású Tefler, aki korábban tanárként is dolgozott.

„




Herkules története valóban időtlen, hiszen egy ember küzd a saját identitásáért és szerintem éppen ez az, amiért újra és újra aktuálissá válik a történet, és mindig van valami új mondanivalója számunkra. Herkules sosem veszti el a hitét, folyton keresi, kutatja, hogy mi az élet értelme és küzd, hogy legyőzze az akadályokat.” – mondta Elisabeth Perkins, a film egyik szereplője.

A filmet Új-Zélandon forgatták, a jelenetek csodálatos helyszíneken zajlottak, ahol különleges, speciálisan elkészített díszleteket is alkalmaztak, például egy hatalmas, fából épített palotát. A látványt hatásos vizuális effektusokkal egészítették ki.

„A Herkules nagyszerűen vegyíti az akciót, a kalandot, a drámai és romantikus műfajokat. Egy grandiózus film tele fantasztikus karakterekkel, mitikus szörnyekkel, nagyszerű helyszínekkel és egy elragadó szerelmi történettel, vagyis minden megtalálható benne, ami egy jó filmhez kell”, mondta Jeffrey Hayes producer.





A Herkules szeptember 23-án látható először a Hallmark csatornán. A mini sorozatot már sikerrel játszották az Egyesült Államokban, ahol rengeteg kritikus elismerését vívta ki, ráadásul Emmy-jelölést is kapott a kiváló hangzás kategóriában.

A Hallmark Entertainment újabb nagyszabású produkciója a Birodalom című alkotás lesz, melyet októberben mutat be a Hallmark csatorna. A film Octavius felemelkedését meséli el, aki Julius Caesart követi a trónon, valamint hogy miként szövetkezik Marcus Antonius-szal a Római Birodalom feletti hatalom megszerzéséért.





Még több információ honlapunkon!»



Exit mobile version