OTTO – Divatslágerek 2006. tavasz

nlc | 2006. Január 23.
A tél vége már közeleg, és a ruhatárunkból elõkerülnek a szellõs, tavaszi ruhák. Amiben tavaly klasszul érezte magát, nem biztos, hogy az idén is divatban lesz.

Mi nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból? Kiválasztottunk Önöknek néhány slágert az új katalógusból: OTTO – 2006. Tavasz.

Minden újdonságot megtalál a



 


 







 


 


 


 


 


Vissza a 60-as évekbe

A közkedvelt 60-as évek újra hódítanak a divatban. A miniruhák és a geometriai ábrákkal nyomott modellek nem hiányozhatnak a ruhatárból. Az OTTO új kollekciója múzsát varázsol Önből, mint amilyen Marilyn Monroe volt Andy Warhol számára. Próbálja fel a fukszia színű zsorzset ruhát mély kivágással, amely nyakban megkötős fazonú és Marilyn típusú pliszírozott derékrésszel van ellátva.








 


 


 


 


 


 


 


 






A határokon átnyúló divat – western öltözet

Távolodjunk el a mindennapi valóságtól, és az OTTO öltözékeivel fedezzük fel a vadnyugatot. A western stílusú, természetes árnyalatú ruhák ruhatárának elengedhetetlen részei. Hordhatja munkába, iskolába, de szabadidejében is, mert az OTTO kollekciója ismert a kényelmes szabásairól.






 


 


 


 


 


 


 


 


 





Margaréta – klasszikus divat érett hölgyeknek – XXLady

Az OTTO kollekciója megszólítja az összes korosztályt. Ha Ön a 40-es éveiben jár, válasszon az OTTO klasszikus divatú, speciális kínálatából. Az OTTO a telt idomú hölgyeknek is rendszeresen kedveskedik speciális ajánlataival. Nagyon sok ellenállhatatlan modellünk van. Tekintse meg őket a



 


 


 


 


 


 


 


 





Fehérnemű – az Ön második rétege

Ne felejtsen el az új ruháihoz új fehérneműt választani! Szép fehérneműben növekedni fog az önbizalma, és tökéletes nőnek érzi majd magát.











 


 


 


 


 


 


 






Exit mobile version