LENDÜLJÖN FORMÁBA TAVASSZAL A PHYSIOMINS-szel!

nlc | 2006. Március 02.
FRANCIA FOGYASZTÓKÖZPONT: Fogyókúra, fogyókúra, fogyókúra….., ez az a bûvös szó, mellyel szinte nap, mint nap és mindenhol találkozhatunk





A súlycsökkentés és az ezzel járó alakformálás mára már nem személyes döntésünk csupán, hanem erős társadalmi nyomásként nehezedik mindennapjainkra, s szinte mindannyian szem előtt kell, hogy tartsuk.

Egyre többen válunk túlsúlyossá, miközben mindannyiunk vágya, hogy könnyedék és egészségesek legyünk. A mai, felgyorsult világ, rohanásra késztet minket, s mindeközben elfelejtjük, hogy szükségünk van a RELAXÁLÁSRA!! Többek között a diétát, korszerű táplálkozást, alakformálást, csepp figyelmet lábainkra ezért is találjuk mindig kihívásnak, melyet nehéz beilleszteni mindennapjainkba. Fogyni szeretnénk, de nem akarunk lemondani azokról a finomságokról, amit nagyon szeretünk. Félünk, hogy kimerülünk, fáradtak, enerváltak leszünk, izmaink legyengülnek, amennyiben nem táplálkozunk megfelelően. Attól is tartunk, hogy a nagy erőfeszítés után egy hónap után visszaszedjük mindazt, amit sikerült leadnunk.










 





 


 


 


 


A PHYSIOMINS SZALONOK az egyik leghatásosabb megoldást ajánlják ma, hogy e sokféle kihívásnak eleget tudjunk tenni.






Alakformáló programjuknak 5 alappillére van, melyek a következők:
 
•  Egyéni igényeknek megfelelő kúra, különböző speciális gépekkel, melyekkel helyi fogyasztást, cellulitkezelést, feszesítést, vizesedő, visszeres lábak kezelését lehet elvégezni.
• Minden vendég személyre szabott kezelési programját szakképzett csapat követi nyomon, segítséget nyújt és tanácsokat ad végig a kezelések során.
• A Physiomins ajánlata a fehérje alapú diéta, mely lehetővé teszi, hogy ne kelljen lemondani kedvelt étkezéseinkről.
•  Otthon használatos termékek széles skálája melyet kezelések után alkalmazhatunk. Kozmetikumok és fehérje alapú étrend-kiegészítők formájában.
• Stabilizációs program, mely megakadályozza a visszahízást.


 



 


 


 


 


 



Elkezdeni és egyedül véghez vinni egy alakformáló programot nem könnyű vállalkozás. Szükséges a külső kontroll, hogy a programot előírás szerint végig tudjuk csinálni.













 


 


 


 


 


A Physiomins táplálkozási programjában az a nagyszerű, hogy szinte majdnem mindent ehetünk, amit kedvelünk.
A fehérjealapú diéta rendszeres, cukorszegény táplálkozáson alapszik. Előnye, hogy izmaink nem lazulnak el, hiszen a fehérje beépül szervezetünkbe.






Az eljárás nemcsak a nők, de a férfiak számára is hatékony. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Kállóy Molnár Péter 18 kiló leadott súlyfeleslege.

„Kifejezetten sörhasam volt” – vállalja a múltat Péter. „Sok jót hallottam a Physiominsről, ezért felkerestem az egyik szalont. Azt tapasztaltam, hogy ez a módszer a legjobb, mert nem kell éhezni, sőt, degeszre ehettem magam. A kúra alatt garantálják az ötkilós fogyást. Nekem 11 kiló ment le öt hét alatt. Az a legjobb benne, hogy a fogyás utána sem állt meg, eddig összesen 18 kilótól szabadultam meg

A Physiomins-kezelés számtalan előnye közül a legfontosabb, hogy személyre szabott, felkészült szakemberek adnak táplálkozási tnácsot, és tökéletesen elkerülhető a visszahízás.







Nincs két egyforma ember, így nincs két teljesen egyforma kezelési forma a program során.
Első alkalommal a szalonokban felmérik az aktuális állapotot, személyre szabott kezelési programot állítanak össze, s lehetőséget kapunk egy FELFEDEZŐ próbára, melynek során rájöhetünk, hogy a kezelés nemcsak hatékony, de kellemes, pihentető is.

A stabilizációs program a kúra utolsó fázisa, amikor az adott évben visszalátogatunk legalább egyszer egy hónapban, hogy aktuális állapotunknak megfelelően kezelést és további tanácsot kapjunk.


Váltson át az egészséges életmódra a Physiomins-sel!



Igénybe vehető Physiomins szalonok:


II. ker. Mammut bev. központ         






Klikkelj a képre!
 345-8347 
II. ker. Rózsakert bev. központ          
 391-5829
III. ker. Bécsi út 77-79.              
 240-6052
VI. ker. Jókai tér 3.                  
 269-5487
IX. ker. Ferenc krt. 32.              
 217-0627
XI. ker. Bartók Béla út 18.             
 (30)  528-9778
XIII. ker. Jászai Mari tér 6 .       
 270-1571
XIV. ker. Nagy Lajos király Útja 115.
 422-1916
XXII. ker. Campona bev. központ  
 (30) 593-9751 
Budaörs Károly király út 3.               
  (23) 414-925
Érd  Budai út 22. Rotunda üzletház      
  (30) 981-6585
Debrecen Erzsébet út 48.                    
 (52) 535-985
Győr Kisfaludy u. 7.                             
 (96) 311-356
Nagykanizsa Erzsébet tér 8.                 
 (93) 789-990 






EURÓPA ELSŐ SZÁMÚ FOGYASZTÓ ÉS SZÉPSÉG KÖZPONT LÁNCOLATA!

Exit mobile version