Kevesebb ruha, szebb bõr…

nlc | 2006. Április 10.
Igaz, hogy ma még a bolondos tavasz néha-néha szeszélyes idõjárását élvezhetjük csak, de nemsokára itt a várva várt nyár!





Már meleg van, de még nem hőség, már süt a nap, de még nem elviselhetetlen a napozáshoz, a szabadtéri medencékben már lehet fürdeni, de a természetes vizek még nem alkalmasak a strandolásra. A nyaralás még messze van, de vágyunk már egy rövidebb kiruccanásra. Szakadjunk hát el a szürke hétköznapoktól, a zsúfolt városoktól és ha csak néhány napra is, tegyünk egy wellness kirándulást, hogy testileg – lelkileg feltöltődhessünk, újjászülethessünk.

A pihenés fantasztikus helyszíne lehet a szolgáltatásait folyamatosan bővítő Hotel Európa Fit****superior szálloda Hévízen, ahol nem csak passzívan adhatjuk át magunkat a pihenés örömeinek. Aktív pihenésünket kezdhetjük akár reggeli úszással vagy vízigimnasztikával a szabadtéri medencében.


Megmártózhatunk az élményfürdőben és a pezsgőfürdőben, vagy szaunázhatunk kedvünkre. Kipróbálhatjuk a kínai kultúrkörből eredő Chi Kung gyakorlatokat, vagy választhatjuk a gyors gyaloglást (power-walking) a hévízi tó körül. S ne feledkezzünk meg az „Öt Tibeti” jógagyakorlatsorról sem, amely az örök fiatalság titka.






A szálloda nívódíjas Gyöngy Szépség- és Wellnessintézetében thalassoterápiás testkezeléssel előkészítjük a bőrt a nyárra, a napozásra. A tengeri só, az alga, a tengeri iszap méregtelenít, tisztít, bársonyossá és feszessé teszi a bőrt. Az arcbőr mélytisztítása is nagyon fontos az első napfürdő előtt nem csak nőknek, bizony a férfiaknak is. A kozmetikai kezelések hatását fokozhatjuk infraszaunázással is. Továbbá mindenkit szeretettel vár a szálloda gyógycentruma, relaxáló, olajos aromafürdővel, regeneráló masszázsokkal és egyéb gyógyászati kezelésekkel.

















 


 


 


Májustól kicsik és nagyok is egyaránt birtokba vehetik Acapulco élménymedencénket, amely 270 m2 vízfelülettel, csobogókkal, sziklaszigettel, élményelemekkel csalogat mindenkit. Az új medence, amely a családok külön szigete, a szálloda élményfürdőjével, fedett és szabadtéri úszómedencéjével a jövőben még teljesebb kikapcsolódást és felüdülést biztosít mindhárom generáció számára.








További információkért, akciós ajánlatainkért kérjük keresse fel honlapunkat: www.europafit.hu





Exit mobile version