Karibi edzések-Új életmód program a Zone Club csatorna mûsorán

nlc | 2006. Október 02.
Az õsz közeledtével lelkesedésünk általában lanyhulni kezd a testmozgás iránt, felkészülünk a „téli álomra”, szervezetünk is igyekszik többet raktározni a bevitt tápanyagokból.




Az ősz közeledtével lelkesedésünk általában lanyhulni kezd a testmozgás iránt, felkészülünk a „téli álomra”, szervezetünk is igyekszik többet raktározni a bevitt tápanyagokból.
De ne csüggedjünk, nem kell úszógumit növesztenünk csak azért, mert beköszönt az ősz! Helyette inkább próbáljuk ki a Zone Club Karibi edzések című új edzésprogramját, amely garantáltan nyári hangulatot lop majd az esős őszi napokba, és nem utolsó sorban segít formálni alakunkat is.


A Karibi edzések egy nem mindennapi edzésprogram, hisz szemet gyönyörködtető környezetben forgatták – napfény, homok, és szörfösök társaságában – a csodálatos Barbadoson. Mi sem lelkesíthetne minket, nőket, jobban az alakformálásra és életmódváltásra, mint egy profi edzők vezetésével megtartott, egyszerűen követhető gyakorlatsorozat egy káprázatos szigeten!






Az edzésprogram különböző nehézségi szinteket kínál, így mindenki könnyedén elvégezheti a gyakorlatokat, saját erőnléti szintjének megfelelően.
A műsorban többek között aerobik, sztep-aerobik, kick-boksz, erősítő torna, Chi-labda, fit-ball, pilates (gerinckímélő torna, Madonna kedvence!), valamint jóga gyakorlatokat láthatunk.







A csapatot szakképzett edzők alkotják, akik egytől egyig a fitnessz és szépségipar neves képviselői. A csapat vezetője, Shelly McDonald, két főiskolán is oktat, valamint két neves montréal-i fitnessz klubban vezetőedző. Ha elszántuk magunkat a mozgásra, akkor nincs más dolgunk, mint profi edzőinkre hagyatkozva csatlakozni október 1-től a Zone Clubon induló Karibi edzésekhez!



Adás: október 1-től hétköznaponként 6:25-kor és 12:25-kor







www.zoneclub.tv.



Exit mobile version