Electrolux mosogatógép Flexi Form kosárral

nlc | 2006. November 27.
Évente 300 óra plussz szabadidõt teremthetsz magadnak, ha a mosogatást mosogatógépre bízod. Emellett nem kell mosogatószerben áztatnod a kezed, energiatakarékos és vízfelhasználás szempontjából is gazdaságos (12 személyes teríték mosogatásánál 70 l vizet takaríthatsz meg).




Számos praktikus tulajdonsága mellett, jó néhány kényelmi funkcióval is rendelkezik az Electrolux új, csúcstechnológiás mosogatógépe, hogy valóban igényeidre szabva használhasd.



Az automata program egy szenzor segítségével felismeri a berakott edények mennyiségét és szennyezettségét, s ennek megfelelően állítja be a mosási ciklust.

Optimalizálja a víz- és energiafogyasztást az öblítési ciklusok és a hőmérséklet automatikus beállításával.





Hátulról megvilágított led kijelző megkönnyíti és felgyorsítja a mosogatógép kezelését . Az egyértelműen megszerkesztett grafikák gyors áttekintést biztosítanak. A legmodernebb elektronikának köszönhetően késleltetett indításra is beállítható a gép és folyamatosan nyomon követhető a program lejártáig hátralévő idő.
A forradalmian új módon megtervezett Flexi Form kosarak még inkább megkönnyítik az életet. Az alsó kosár különböző elemeit az edények méretéhez alkalmazkodva hajtogathatod, így maximálisan kihasználható az adott raktér. Az evőeszköztartó kosarat szintén az igényeidnek megfelelően, különböző helyekre teheted.
A felső kosár is rugalmasan alakítható. A csészetartók nem csak hajtogathatók, de eltérő magasságokba is helyezhetők, hogy a kedvenc nagy-vagy kisméretű csészéid elférjenek rajta. A hajtogatható csészetartók átalakíthatók borospoharakhoz. A mosogatógép egy extra borosüvegtartó állvánnyal is rendelkezik. Ha szükséges, az evőeszköztartó kosár egy része a felső polcon is elhelyezhető.

Az AAA hatékonyság az Electroluxnál ma már alapkövetelmény. Ha egy mosogatógép csak tisztít, az már nem elég jó. Az „A” energiaosztályba sorolt készülék tisztítás és szárítás kategóriákban is „A” besorolást kapott, garantálva ezzel a leghatékonyabb működést, ahogy azt egy csúcskategóriás háztartási géptől elvárhatjuk.
Exit mobile version