Electrolux Twin Clean porszívó

nlc | 2006. November 27.
Az emberek többségének nem a porszívózás a kedvenc idõtöltése. Ha lehet, még egyszerûbbé tenni, miért is ne?




A Twin Clean a világ első olyan porszívója, amely kitisztítja saját szűrőjét. Ha ehhez még hozzávesszük a könnyen üríthető portartályt, és a speciális szívófejet, talán átértékelhetjük a porszívózásról eddig alkotott véleményünket.

A Twin Clean egyedülálló, kettős HEPA-szűrőrendszerrel rendelkezik. Egy időben mindig csak az egyik szűrő aktív, míg a másik tartalék szűrőként funkcionál. Amint az aktív szűrő elkoszolódik, ez az információ megjelenik a készülék kijelzőjén. Egyszerűen ki kell nyitnia a készüléket, egy fogantyúnál fogva kihúzni a tartályt, és megfordítani úgy, hogy a másik szűrő kerüljön a megfelelő helyre. Ezután a rendszer aktiválásával az elkoszolódott filtert a készülék megtisztítja. Porszívóznia mindenkinek kell, de miért kellene használt szűrőkkel is bajlódnunk?

A Twin Clean számtalan további olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkönnyítik, és hatékonyabbá teszik a porszívózást. A szívófej automatikusan alkalmazkodik a porszívózni kívánt felülethez, és az alacsony felépítésnek köszönhetően az ágyak, szekrények alatti rész is könnyen elérhető. Az alacsony kialakítású Max pick-up szívófej szinte vonzza a port maga körül ahelyett, hogy maga előtt tolná azt. A készülék a maximális tisztítási hatékonyság növelésének érdekében „Max Pick-Up” rendszerrel rendelkezik. Ez egy szélesebb, ütésálló és légmentes illesztésű csövet és fogantyút jelent, melyek mindegyike az optimális légbeszívást szolgálja.
Exit mobile version