Jáksó, Cicababák, Chippendalek, Kimaradás Gála 2006

nlc | 2006. November 27.





December 16-án, szombaton este hat órától, Budapesten a Mammut 2 Szórakoztató- és bevásárló központ tetején, a Kaméleon klubban kezdetét veszi a várva-várt és a világon elsőként megrendezett Kimaradás Gála és nemzetközi Chippendale bajnokság:
a rendezvény hivatalos oldala a www.kimaradas.hu , ahol egyúttal jegyek is rendelhetők a hajnalig tartó bulira.

A Kimaradás Gála műsorvezetője Jáksó László és Molnár Anikó lesz. Azt pedig még fölsorolni is nehéz, hány különleges és ismert személyiség foglal majd helyet a zsűriben. Ott lesz Szász Endre gazdag özvegye Szász Lula, Bíró Ica „szépítészmérnök”, Hajas László sztárfodrász aki magával hozza kitűnő kollégáit is, ők a versenyzők tökéletes frizuráiért felelnek. De eljön Anettka, Tommyboy, az ismert ügyvéd Dezső Antal, és minden idők leghíresebb magyar nehézsúlyú boxolója, Myke Tyson és Lennox Lewis egyetlen magyar ellenfele Szikora István is, aki az utóbbi időben énekesként Bunyós Pityu néven is több aranylemezre és jelentős ismertségre tett szert.















A Kimaradás Gála rendezője és művészeti vezetője Kriszt László.A zsűri stylist-ja Borbély Orsolya az ismert divattervező.



– Több mint 500 lány és közel 100 fiú jelentkezett a szépségversenyre és a vele párhuzamosan zajló nemzetközi Chippendale bajnokságra – összegzi a eddigi







fejleményeket Serbán Marcel producer, aki úgy döntött: a táncos fiúk versenyén belül önálló, extrém kategóriát is indít, ahol egymással méri össze tudását Sebeők János az ismert író, showman egy 22 éves debreceni plébános és Gábor a legsúlyosabb magyar chippendale, aki 50 kiló fogyás után is 210 kilót nyom.
Serbán Marcell arra is felhívta a figyelmet, érdemes minél hamarabb jegyet rendelni a www.kimaradas.hu  oldalon, hiszen a Kaméleon Klub befogadóképessége korlátozott…

Természetesen nem csak gyönyörű hölgyekben, tökéletes testű úrakban lehet majd gyönyörködni, extrém showmaneken, a magyar celeb lista élmezőnyét felvonultató zsűri meglepő és mulatságos produkcióin és Jáksó László poénjain szórakozni, de komoly lesz a könnyűzenei felhozatal is. A tizenhatodiki estén föllép Roy & Ádám, a Groovehouse, az Inflagranti. Végül de egyáltalán nem utolsó sorban megnézhetik a Kriszt Revüt az ismert rendező Kriszt László szórakoztató showját.















 


 


 


 


 


 


Kevés olyan rendezvény van ahol a közönség és az indulók is, nyernek. Ebben is egyedülálló és megismételhetetlen a Kimaradás Gála. A 3990 forintos belépők hátoldala a Prior Marketing Kft jóvoltából egy elegáns, tartós és rengeteg helyen felhasználható kedvezménykártyaként is szolgál. Többek között benzint, ruhát, sportszereket, autóalkatrészt, növényeket és sok egyéb terméket az ország több mint 40 pontján 10 és 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak meg egy éven keresztül a Kimaradás Gála vendégei. Ez éves szinten akár több százezer forintos megtakarítást is jelenthet azoknak, akik december 16-án este hattól részt vesznek a hajnalig tartó mulatságon.










A Kimaradás Gála szervezői nem lesznek szűkmarkúak a szépségverseny és a chippendale bajokság győzteseivel sem. A fődíj egy középkategóriás autó, de minden forduló nyertesei egy-egy 300 ezer forint értékű, csodálatosan elegáns kézi gyártású órát kapnak a Chronograph.hu jóvoltából. Bíró Ica ingyenes bérletet ajánlott fel saját fittneszklubjába.





Exit mobile version