Jó ez a Yoo!

nlc | 2007. Február 28.
Nem vagyok egy mobiltelefon mániás, de nagyon fontos számomra, hogy a telefonom jó minõségû legyen. Ez az oka annak, hogy sohasem veszek használt mobilt, csak újat. Mielõtt telefonvásárlásra adom a fejem, akár napokig képes vagyok nézegetni a telefonokról szóló információkat.





Így bukkantam rá a www.yoo.hu  oldalra, amelyen a legnagyobb gyártók kártya-független telefonjait és tartozékait értékesítik. Ezt az oldalt a Rightphone Kft. üzemelteti, aki az elmúlt évek folyamán meghatározó szerepet vívott ki magának ezen a területen. A gyári termékeken kívül pedig utángyártott tartozékokat is forgalmaznak. Ezek Contact néven kerülnek forgalomba. A kínáltuk is folyamatosan bővül, így a telefonok mellett, mindenfajta kiegészítőket, Bluetooth technológiára épülő termékeket és telefon-tokokat is vásárolhatunk az oldalon. Abban is különlegesek, hogy olyan telefonokat is árulnak, amelyek a mobiltelefon szolgáltatók kínálatában nem szerepelnek.

Többszöri visszalátogatás után az oldalra, rászántam magam a telefon vásárlásra. Örültem, hogy végre van egy oldal, ahol új, kártyafüggetlen telefonok között egyszerűen válogathatok. A legnagyobb gyártók termékei mind megtalálhatóak voltak a palettán. Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Motorola, LG, Sagem és Alcatel is kínálta magát. Az oldal nagyon praktikus felépítése segített abban, hogy a számomra legmegfelelőbb telefont percek alatt megtaláljam. Igazi női telefont vettem, amely színében és funkcióiban is azt tudja ami nekem fontos, és mivel máshol nem kapható, ezért az én telefonom igazán „különleges”.






A gyártók alapján való keresés nem csak a telefonoknál működik, hanem minden tartozéknál is, így telefonékszert, nyakpántot és szivargyújtóról működő töltőt is gyorsan találtam. Nemcsak a könnyű keresés, de a kedvező árak is örömmel töltöttek el. Ezek után már csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás, és, hogy mennyire megbízható a cég. Meg kell mondanom, nem csalódtam. A megrendelést követő napon csengetett a futár az ajtómon.

Megtudtam, hogy mindennek az az oka, hogy a www.yoo.hu , az általam is jól ismert www.rightphone.hu  nagykereskedés kiskereskedelmi webshopja, vagyis azonos a termékpalettájuk, csak itt végre én is megtudom vásárolni a kedvező áru telefonomat.







Ha te is szeretnél egy új telefont, vagy csak böngésznél a legújabb telefonok világában, akkor javaslom, mindenképpen látogass el a www.yoo.hu  oldalra, és biztosan nem fogsz csalódni.
Azok pedig, akik 2007. febr. 26-márc. 4-ig rendelnek a www.yoo.hu -ról, megnyerhetik az egyik Huligánok c. DVD-film egyikét.


Exit mobile version