Ha valami fáj…

nlc | 2007. November 05.
Visszavonhatatlanul vége a nyárnak. A jól megérdemelt nyári szabadságolások is véget értek, és már elõre rettegünk az esõs õszi idõjárástól és az azt követõ hideg, hosszú téli estéktõl.

Ilyenkor nincs másra szükségünk, mint az INTHERMA holisztikus és nyugtató hőpárnára, amelynek különleges therápiás tulajdonságai vannak. Ezt  párnát bármely testrész felmelegítésére használhatjuk, de kiváló a fájdalom enyhítésre és relaxálásra egyaránt.







Munkából hazatérve amikor fáradtan lerogyunk a fotelbe egy kis illatgyertya vagy füstölő pálcikát meggyújtva lazítsuk el izmainkat és melegítsük át a csontjainkat a párnával. Sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, hiszen oldja a stresszt és a görcsöket.





A gyerekünknek is örömet szerezhetünk vele, mert fázós kis testét remekül átmelegíti és megnyugtatja.

A sportolásból adódó sérüléseknél is hasznát vehetjük. Váll, könyök, térd, de még reumatikus fájdalom enyhítésére is alkalmas.

Mélyhűtőben lehűtve jégtáskaként hatékonyan kezelhetünk vele gyulladásokat,
rovarcsípések, és ütés okozta duzzanatokat, könnyebb égési sérüléseket is.
Rándulás, esés, csípés (rovar, vagy csalán), harapás, és láz esetén is használhatjuk a párnát. Tegyük egy tiszta zacskóba, majd a mélyhűtőbe 2 órára, azután lehet a testrészre helyezve hűteni a sérült testrészt, vagy a lázat csökkenteni.

Felnőtteknél és gyerekeknél is gyakran előfordulnak olyan fájdalmak, amelyeken a párna kiválóan segít. Használhatjuk hörghurutnál, csökkenti a köhögést, segíti a légzést, de melegen a fülfájás, a hasfájás, és a fogfájás tüneteit is enyhíti.


Az INTHERMA egy olyan különleges, holisztikus termékcsalád, amely mikrohullámú sütőben felmelegítve természetes módon kezeli / enyhíti a reumatikus, ízületi, menstruációs, görcsös fájdalmakat, izomhúzódást, valamint mélyhűtőben lehűtve rovarcsípéseket, könnyebb égési sérülésekből, horzsolásokból eredő felületeket kezel rendkívül hatékonyan a test bármely pontján.
A hő, melyet a meleg lenmagok közvetítenek, therapeuták és természetgyógyászok által javallott a fentebb leírt discomfort érzetek megszüntetésére.

A levendulaolajjal kevert lenmagok kellemes illatot árasztanak hideg állapotban is, ezzel megnyugtató atmoszférát teremtve.


További információk:

Exit mobile version