Sony BMG – Casting

nlc | 2008. Január 10.
MEGJELENT A CASTING minden CÍMÛ ÚJ MAGYAR FILMVÍGJÁTÉK ZENÉJE! A napokban kerül a boltok polcaira 2008 elsõ hazai filmzenei meglepetése - a “CASTING minden" címû új Tímár Péter-mozi zenei anyaga a filmpremierrel egy idõben lát napvilágot olyan fiatal mûvészek közremûködésével, mint Oláh Ibolya, Csórics Balázs, Pataki Szilvia, Puskás Peti, Fekete Linda, Szente Vajk és Vágó Zsuzsi.

“Az év első filmzene szenzációja”
Casting Minden
– az új CD, Oláh Ibolya 2 új dalával már a boltokban!

Az Egészséges erotika, az 510.000-es nézőszámot produkáló Csinibaba, a Csapd le csacsi, a 6:3, a Zimmer Feri vagy akár a Le a fejjel című nagysikerű filmek rendezőjének újabb közönségfilmje 2008. január 10-én kerül a mozikba. Tímár Péterék úgy gondolták, miután évek óta nem készült igazán nagy sikerű zenés magyar film, ráadásul a tehetségkutatók időszakában a téma is nagyon adja magát, ezt az adósságot mindenképpen rendezni kell. A film azonban csak ötletként használja a zenés tehetségkutatók legsikeresebbjét, a Megasztárt, nem arról szól. Nem is Oláh Ibolyáról – bár élete több szálon is komoly hasonlóságot mutat az általa alakított szereplővel.

A film szereposztása igen sokszínű: Kern András és Oroszlán Szonja mellett ugyanis a zenei életből ismert Oláh Ibolya és Puskás Peti is megmutatja színészi tehetségét. Persze a zenei oldalukat is megcsillogtatják, hisz több társukkal egyetemben éneklik a 70-es évek legnagyobb slágereit: “Hotel Menthol”, “Darabokra törted a szívem”, “Fekszem az ágyon” és az “El kell, hogy engedj”.

Zene, humor, művészet, siker, nosztalgia, ambíciók, csúcs, gyűlölet, szeretet, szerelem, barátság – ezek jellemzik a filmet és annak történetét. A filmet a TV2 stúdiójában, az első Megasztár díszletében forgatták, persze ez csupán egy helyszíne a garantáltan minden korosztályt megmozgató, vidám, érzelmes, zenés vígjátéknak, melyről 2008. január 10-től bárki meggyőződhet, ekkor kerül ugyanis a Casting a mozikba.

Szereplők: Kern András, Oláh Ibolya, Oroszlán Szonja, Puskás Peti, Reviczky Gábor, Scherer Péter, Vallai Péter, Kútvölgyi Erzsébet, Balázsovits Edit, Fekete Linda, Kecskés Karina, Tóth Éva, Szacsvay László, Igó Éva, Sipos Imre, Lengyel Ferenc, Mózes Balázs, Szente Vajk, Pataki Szilvia, Vágó Zsuzsa, Janza Kata, Steiner Kristóf és még sokan mások.

CASTING FILMZENE: tracklista

1. Mindenki – Érints meg engem
2. Oláh Ibolya – Volt egyszer egy lány
3. Csórics Balázs – Mélyvíz
4. Pataki Szilvia – Rozoga há
5. Puskás Peti – Hotel Menthol
6. Fekete Linda – Előre nézz, Babám
7. Szente Vajk – Azon a szombat éjszakán
8. Vágó Zsuzsi – Mondd meg, mire van
9. Szente Vajk – Folyóparton ülve
10. Pataki Szilvia – Darabokra törted a szívem
11. Puskás Peti – Szeress nagyon
12. Vágó Zsuzsi – Szóljon a zene
13. Fekete Linda – Fekszem az ágyon
14. Csórics Balázs – Vándor, milyen az út
15. Oláh Ibolya – El kell, hogy engedj

Exit mobile version