A Bonbonetti – Cherry Queen online nyereményjáték

nlc | 2008. Január 23.
A Bonbonetti Choco Kft. (a továbbiakban: Szervezõ) online nyereményjátékot szervez (a továbbiakban: Játék). A játékban való részvétel a hivatalos részvételi és játékszabályok automatikus elfogadását jelenti.

1. A Szervező megbízásából a MindShare Médiaügynökség Kft. (a továbbiakban: a Szervező megbízottja) által lebonyolított Játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik az alábbi feltételnek megfelelnek (a továbbiakban: Játékos):
a játékban regisztrálnak, és a megadott három témában (ciki, vicces, romantikus) Valentin naphoz kapcsolódó történetet küldenek be, amelynek terjedelme legalább 1000 és legfeljebb 1500 karakter. Szervező és Szervező megbízottja nyilatkoznak, hogy a Felhasználó által megadott adatokat bizalmasan kezelik, azokat harmadik fél részére nem szolgáltatják ki, melyhez a játékosok az engedélyüket megadják.

2. A Játék időtartama a 2008. január 23. 00:00:00 óra és 2008. január 31. 23:59:59 óra közötti időszak.

3. Szervező a játék lezárulta után a beküldött történetekből kiválasztja az általa legjobbnak ítélt hármat (témánként egyet). A kiválasztott győztes játékosok nyereménye 1-1 Wellness-hétvége. A Játékosok részvételükkel hozzájárulnak, hogy az általuk beküldött történeteket a Szervező a kampány során felhasználja, azokat térítésmentesen a hirdetéseiben megjelentesse.

4. A nyertes Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel, illetve a megbízásából eljáró vállalkozással annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelőssége nem állapítható meg. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő. Ha a Játékos cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult, cselekvőképtelen nyertes esetén pedig a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre és a nyeremény átvételére kizárólag a törvényes képviselő jogosult.

5. A nyeremények másra át nem ruházhatók és készpénzre vagy más ajándéktárgyra nem válthatók át. A nyereményekhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

6. A Pályázatok hiányosságáért / hibájáért (pl.: adatok hiányából eredő, helytelensége, olvashatatlansága stb.) a Szervező és a Szervező megbízottja a nyertesek felé semmiféle felelősséget nem vállal, a Játékkal kapcsolatban levelezést nem folytat.

7. A Játékból ki vannak zárva:
a. A Bonbonetti Choco Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói,
b. a nyereményakció lebonyolítását végző MindShare Médiaügynökség Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói,
c. egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő személyek és azok Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott közeli hozzátartozói,
d. a jogellenes, etikátlan, politikai vagy szexuális tartalmú, továbbá Szervezőt, többi játékost, vagy olvasókat sértő megjegyzéseket tartalmazó témák és cikkek.


Budapest 2008. január 22.

Bonbonetti Choco Kft.
Szervező


Játssz velünk, írd meg történeted! »


 

Exit mobile version