Isten veled, extra száraz bőr!

nlc | 2008. Szeptember 16.
A Dove új Intenzív termékcsaládja az extra száraz bőr számára nyújt hatékony hidratálást.

A bőrszárazság kialakulásának nem csupán genetikai okai vannak, hiszen a környezeti hatások – pl. száraz levegő, szolárium, légkondicionáló – is előidézhetik a bőr szárazságát. A száraz bőr fénytelen, érdes tapintású, sokszor kellemetlenül feszül, és viszket. Mindezek nem csak esztétikailag jelentenek problémát, hanem az érzékennyé vált bőr könnyebben gyulladhat be, jelenhetnek meg rajta allergiás reakciók, és hajlamosabb a ráncosodásra is. Az új Dove Intenzív termékcsalád mindennapos használata segít a feszülő, érdes bőrnek ellenállóbbá válni a környezeti hatásokkal szemben, hiszen kifejezetten az extra száraz bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki.

Bőrünk puhaságát és rugalmasságát víztartalmának köszönhetjük, ám ha az egyensúly felborul, többek között a bőr érdes tapintásúvá, szárazzá válik. A bőrszárazság lehet kis kiterjedésű, de érintheti a teljes testfelszínt is, beleértve a fejbőrt és a hajat is. Bizonyos esetekben a tünetek komolyabb betegségre is utalhatnak, például vitaminhiány, keringési- vagy anyagcserezavar, azonban a legtöbb esetben a bőrtípusnak megfelelő ápolás segít a hidratáltság és a finom tapintású bőr visszaállításában.

Az extra száraz bőrűeknek különösen fontos a kozmetikumok megfelelő kiválasztása és használata: az alkoholtartalmú arclemosók, a habfürdők, illetve a szappanok fokozzák a bőr kiszáradását. Az új Dove Intenzív termékcsalád valamennyi termékében megtalálható hidratáló krém segítségével a bőr felszíne ismét rugalmassá, bársonyossá válik, míg a termékcsalád új összetevője, a bőrtápláló olaj, kifejezetten az extra száraz bőr érdességét csökkenti. Mindennapos használata segít a természetes egyensúly, a bőr hidratáltságának megtartásában.

A Dove Intenzív termékcsalád termékei

 

Dove Intenzív Testápoló extra száraz bőrre

A Dove Intenzív Testápoló a bőr mélyére hatolva gyorsan beszívódik, az extra száraz bőrt is hatékonyan hidratálja.

 

Dove Intenzív Testápoló vaj extra száraz bőrre

A Dove Testápoló vaj igazi kényeztetés a feszülő, érdes, extra száraz bőr számára! Ráadásul gyorsan felszívódik, így nem hagy zsíros érzetet a bőrön.


Dove Intenzív Kézkrém extra száraz bőrre

A Dove Intenzív Kézkrém nem zsíros, mélyen felszívódik, így a meggyötört kezeket is puhává és simává varázsolja.

 

 

 

Exit mobile version