Segíts a bőrödnek!

Savoderm | 2008. Szeptember 30.
Száraz bőrűek örömére Hidratáló bőrápolás, ahogy eddig még nem volt! Ismerjük meg az Ureát!

Száraz és durva bőrre létezik egy olyan hatásos kúra, amely a bőrgyógyászok által javasolt hatóanyagot, az ureát tartalmazza. A Savoderm med új testápoló készítményei ezt a hidratáló anyagot kínálják egy optimális hatóanyag-kombinációban.

A Savoderm med Dry Skin 5% Urea tusfürdő és testápoló formájában is gyengéden ápolja a száraz bőrt. Az urea hatóanyag segítségével a készítmény intenzíven hidratálja a bőrt és hosszan megköti a nedvességet a bőr felső rétegeiben. Panthenol tartalma elősegíti a bőr természetes regenerációját. E vitamin és jojobaolaj hatóanyagai pótolják a bőr elvesztett zsírtartalmát és újra bársonyosan puhává varázsolják azt.

A Savoderm med termékeket bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették, ennek köszönhetően nyújtják a legmagasabb fokú hatékonyságot és biztonságot. A termékek kifejlesztésének hátterében tehát komoly tudományos kutatómunka áll, hatékonyságát bőrgyógyászati klinikai vizsgálatok is igazolják.*

* A független Dermatest által tesztelve

Urea: a szerves ureát két szervetlen sóból, a kálium-cianátból és az ammónium-nitrátból állítják elő.
A normál bőr szarurétegében férfiakban és nőkben egyaránt körülbelül 8 mikrogramm urea található cm2-ként. A tünetmentes, de klinikailag már száraznak mondható bőrben ez a mennyiség már csak 3 mikrogramm, míg beteg bőrben lecsökken 1,5 mikrogrammra.
Szélsőségesen alacsony koncentráció található az idősek bőrében, az ekcémában illetve a psoriasisban szenvedő betegek bőrében. Az ureahiány különösen súlyos formája atópiás dermatitisben fordul elő. Mivel a természetes hidratálófaktorok fő alkotója, lokálisan alkalmazva segítheti egyéb együtt alkalmazott aktív anyagok bőrbe jutását. Viszketést csillapító és antibakteriális hatású, de legfontosabb funkciója a szaruréteg dehidratálása.

Adatok, tények, információk
Az emberek 42 %-a saját bőrét érzékenynek vagy száraznak tartja – itt a megoldás: Savoderm med

A Savoderm med a problémás bőrűekre gondol: az „Sensitive Skin” – termékcsalád az érzékeny bőrrel törődik, a “Dry skin” – család pedig a száraz bőrre gondol.

Piackutatói tanulmányok igazolták, hogy a megkérdezettek 42 %-a a saját bőrét érzékenynek, száraznak, vagy nagyon száraznak tartja. Azoknak a fogyasztóknak 57 %-a, akiknek nincsen bőrproblémája, szintén megközelítőleg 2/3 részben érzékeny bőrűeknek szánt kozmetikai cikkeket használnak.
A Savoderm med ezen igények alapján fejlesztette ki testápoló-termékcsaládját: Sensitive Skin pH5 az érzékeny bőrre, és Dry Skin 5 % Urea száraz bőrre.

„A valódi bőrápolás megakadályozza a bőrirritációkat”

Az érzékeny bőrűeknek különösen ügyelni kell minden külső hatásra: hőségre, szárazságra, hidegre egyaránt. De a nem megfelelő ápolószerek is kipirosodáshoz, korpásodáshoz és extrém esetben ekcémákhoz vezethetnek.

A Savoderm med – termékcsalád tagjai pH-bőrsemlegesek és támogatják a bőr természetes savköpenyének megőrzését.

A száraz és érdes bőr számára itt egy hatékony ápolóprogram, amely a bőrgyógyászok által is javasolt hatóanyagot, az Ureát tartalmazza. A Savoderm med Dry Skin 5 % Urea ebben az új testápoló-termékcsaládban ezen nedvességpótló anyagok optimális kombinációját nyújtja.

A Savoderm med Dry Skin 5 % Urea a száraz bőrt tusfürdő, testápoló és ápolókrém formájában óvja és kényezteti. Az Urea intenzív nedvességgel látja el a bőrt és hosszantartóan megköti a nedvességet a bőr felső rétegeiben. A Panthenol elősegíti a bőr természetes regenerációját, az E vitamin és a jojobaolaj erősítik a természetes védekezőképességet. Így lesz a bőr ismét bársonyosan lágy.

A Savoderm med garantáltan bőrbarát, az új testápoló-család tudományosan fejlesztett, és bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

A TERMÉKEK
SAVODERM MED Termékcsalád

Érzékeny bőr

Száraz bőr

Extra száraz bőr

Doctor’s Soap Folyékony Szappan

 

SAVODERM MED pH5 Tusfürdő

SAVODERM MED pH 5 Tusfürdő óvja az érzékeny bőrt a napi zuhanyozás közben.
Gyengéden tisztít, nem irritál.
A bőrsemleges pH-érték erősíti a bőr természetes savköpenyét.
(Az optimális hatóanyagkombináció gondoskodik a bársonyosan puha bőrről.)

SAVODERM MED pH5 Testápoló Tej

SAVODERM MED Ph5 Testápoló Tej védi a bőrt a mindennapos ápolásnál.
A jojobaolaj és az E vitamin szabályozza a bőr nedvességháztartását.
(Az optimális hatóanyagkombináció könnyen beszívódik és bársonyosan lággyá varázsolja a bőrt)

SAVODERM MED pH5 Ápoló Kéztisztító

SAVODERM MED pH 5 Ápoló Kéztisztító óvja az érzékeny bőrt.
Gyengéden tisztít, nem irritál, a Provitamin B5 hatásával.
A bőrsemleges pH-érték erősíti a bőr természetes savköpenyét.

SAVODERM MED 5% Urea Tusfürdő

SAVODERM MED 5% Urea Tusfürdő ápolja a bőrt a mindennapos zuhanyozás közben, megóv a kiszáradástól.
A természetes nedvesítő hatású Urea nedvességgel látja el a bőrt. Panthenolt tartalmaz.
(Az optimális hatóanyagkombináció száraz, érdes bőrre.)

SAVODERM MED 5% Urea Testápoló

A SAVODERM MED 5 % Urea Testápolója mindennapi ápolással regenerálja a száraz bőrt. Az Urea és a további természetes nedvesítőanyagok feltöltik a bőrt, a jojobaolaj, squalane és az E vitamin elősegítik a bőr természetes regenerációját.
(Az optimális hatóanyagkombináció szabályozza a bőr nedvességháztartását.)

SAVODERM MED 6% Urea Ápolókrém

A mindennapi ápolás SAVODERM MED 6 % Urea Ápolókrémmel regerenálja és kisimítja az igénybevett bőrt.
Panthenol, Squalane, és az E vitamin elősegítik a bőr természetes regenerálódását.
(Az optimális hatóanyagkombináció erősíti a bőr természetes védekező képességét, a száraz bőrt pedig bársonyosan lággyá varázsolja.)

SAVODERM MED Lipid Tusoló Olaj

A SAVODERM MED Lipid Tusoló Olaj óvja a nagyon száraz bőrt a mindennapi tusolásnál. Több mint 50 %-os olajtartalmával intenzíven táplálja a bőrt. A természetes ligetszépeolaj ellátja a bőrt az életfontosságú lipidekkel, az E vitamin pedig megnyugtatja azt.
(Az optimális hatóanyagkombináció regenerálja a száraz, feszülő bőrt, és érezhetően simává és bársonyossá varázsolja.)

SAVODERM MED Doctor’s soap Folyékony Szappan

A SAVODERM MED Doctor’s sopa Folyékony Szappan ápolja az erősen igénybevett bőrt gyakori használat mellett is. Antibakterális tiszítás, intenzív táplálás.
(Az optimális hatóanyagkombináció regenerálja az erősen igénybevett bőrt.)

 

Exit mobile version