Egyhavi spórolás – már a gázon is! (X)

EMFESZ | 2009. Január 14.
Olcsóbban akarod kapni a gázt? Nincs kedved óráik sorba állni az ügyfélszolgálati iroda előtt? Minél egyszerűbben szeretnéd intézni az egészet, de nem tudod hol? Most eláruljuk. Látogasd meg a gas.hu internetes honlapot és negyedóra alatt megoldhatod, hogy egyhavi gázszámlád értékét spórold meg éves szinten.

A gas.hu szolgáltatást az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008. február 1-től tette elérhetővé lakossági ügyfelek számára. Azóta közel húszezren váltottak szolgáltatót és lettek az EMFESZ ügyfelei. Ha úgy döntesz, szeretnél spórolni a gázon, akkor csupán annyi a dolgod, hogy regisztrálod magad és szerződést kötsz a www.gas.hu honlapon. Ez még a kevésbé tapasztalt internethasználónak sem vesz igénybe többet, tizenöt percnél.

Ügyintézés karosszékből

Manapság akár órákat is eltölthetsz személyes ügyintézéssel a különböző hivatalokban – a gas.hu-val ezt megúszhatod. Nem kell kimozdulnod, szabadságot kivenned, hogy elintézd a szerződéskötést, nem kell papírkötegeket csapnod a hónod alá, ideges ügyfélszolgálati dolgozókkal veszekedned.

Csupán kitöltöd a regisztrációs oldalt, és megrendeled a gázszolgáltatást. Fontos információ, hogy a gas.hu-n a lakosságon kívül kis- és középvállalatok, önkormányzatok, intézmények, társasházak is köthetnek kedvezményes szerződést.

Másik elévülhetetlen érdeme a gas.hu-nak, hogy nem kell felkeresned a mostani szolgáltatódat, nem kell a lemondást is intézned: minden papírmunkát az EMFESZ munkatársai végeznek.

A gázórát sem cserélik le, hiszen ugyanazt a gázt fogod kapni, csak mostantól az EMFESZ-től, olcsóbban.

Az internetes szerződéskötés után már csak annyi a dolgod, hogy várd, míg megérkezik az új számla.

Ha úgy döntesz, átszerződsz, egy év alatt átlagosan egyhavi gázszámla árát takaríthatod meg. Az internetes szerződés, semmiféle egyéb költséggel nem jár. A szerződéskötés és a szolgáltató-váltáshoz szükséges intézkedések teljesen ingyenesek. Mint új fogyasztónak csupán annyi a dolgod, hogy minden hónap végén bediktáld az óraállást. Ezt bármikor megteheted a gas.hu honlapon, vagy a 06 40 224 224-es, helyi tarifával hívható számon.

Az EMFESZ-ről

Az EMFESZ a gas.hu lakossági szolgáltatáson kívül Magyarország 300 legjelentősebb ipari intézményének földgázellátója. A cég szerződésben van számtalan önkormányzattal illetve távhőszolgáltató vállalattal, utóbbiak jelenleg is több mint 100.000 háztartás ellátását garantálják.

Az EMFESZ hazánk 36. legnagyobb vállalata, a földgáz belföldi szabadpiaci forgalmának hetven százalékát biztosítja. A cég a gázkrízis alatt megfeszített munkában végezte feladatát, amit kivétel nélkül minden fogyasztója szerint kiválóan teljesített. Az EMFESZ így megérdemelten lehet Magyarország egyik legmegbízhatóbb szolgáltatója.

Exit mobile version