Újdonságok és akciók az Aquaworld-ben

Aquaworld | 2009. Szeptember 18.
Ha itt az ősz, ha jön a tél, ha egyre kevesebb a természetes napsütés, a Megyeri hídnál található Aquaworld-ben egyénileg és a családdal is biztosan megtaláljuk az élet napos oldalát. A fedett vízibirodalom ha kell mindössze pár órára, de akár egész napra is nyarat varázsol a víz szerelmeseinek szívébe.

Akár a tengerparton, úgy érezhetjük magunkat az Aquaworld medencéinek partján, csúszdáinak tetején. Hiszen van-e annál jobb dolog, mint amikor kellemes környezetben, fürdőruhában járhatunk és csobbanhatunk a kristálytiszta vízben. Az Aquaworld-ben ráadásul emellett fitneszterem edzővel és tornaórákkal, squash pályák, teniszpálya, valamint úszómedence vár minden aktív sportolási lehetőséget kereső korosztályt. Ráadásul az őszi időszakban külön kedvezmények is várják a vízibirodalom vendégeit.

Fantasztikus akciók szeptemberben és októberben!

Töltse az Örök Nyár Szigetén a hétvégéjét! Október 18-ig minden hétvégén a hétköznapi árakat alkalmazzuk!

Ismét Családi napok az Aquaworld-ben! Október 29-ig hétfőtől csütörtökig napközben szuper akció a családok részére, már 2.500 Ft-tól!

Diákkártya

Az Aquaworld célja, hogy a diákok számára is olyan szórakozási lehetőséget teremtsen, ahol kellemes környezetben, az úszás, a sportolás lehetőségét élvezve, együtt lehetnek barátaikkal. Így válhat számukra is valódi találkozóhellyé az Örök nyár szigete, ahol csobogó medencék, az izgalmas csúszdák várják őket.

Az Aquaworld Diákkártyájához legegyszerűbben az információs pultnál és a pénztáraknál lehet hozzájutni, de néhány iskolában is megtalálhatók. A kártya birtokosai már az első belépésnél kedvezményt élveznek, amelynek mértéke minden további alkalommal tovább növekszik és minden 7. belépőjegy ajándéknak számít. A megközelítés sem okozhat gondot, hiszen a diákok is könnyen, gyorsan és ingyenesen juthatnak el Aquaworld-be, Hősök teréről – és vissza -, a vízibirodalom ingyenes autóbuszával.

 

További információ
Aquaworld – Vízibirodalom
1044 Budapest, Íves út 16.
t.: 06 1 2313 760
e.: aquaworld@aqua-world.hu
www.aqua-world.hu

 

 

Exit mobile version