Gyümölcsös és édes, az anyatermészet ízével, illatával és színével

Haribo | 2009. November 27.
Formás, csillogó és illatos? Vajon mi jut eszedbe? Természetesen a HARIBO gumicukorkák!


A kiváló minőségű HARIBO gumicukorkák főleg valódi gyümölcskészítményeket tartalmaznak.

A gyártó jórészt gyümölcsökből és növényekből nyert anyagokkal éri el a kívánt szín- és ízhatásokat.


A fogyasztók ízlésvilága
állandóan változik, így a gumicukorkák egyre inkább kiszorítják a piacról a hagyományos keménycukorkákat.

Az innovációs bumm a teljes édességpiacot jellemzi, mert ezek olyan impulzustermékek, amelyeknek újra és újra fel kell hívniuk magukra a fogyasztók figyelmét.

 

A gumicukrok is csak az utóbbi évtizedekben törtek be a piacra. Egy-egy új HARIBO gumicukor születését gondos és folyamatos fejlesztőmunka előzi meg, amelyből szakemberek hada veszi ki a részét, az élelmiszeripari technológusoktól kezdve a formatervezőkig.

A gumicukor-figurák családja számos tagot számlál és csak a gyártók fantáziájára van bízva, hogy milyen ízű és alakú gumicukrok születnek.

Az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő HARIBO gumicukorkák zsírtartalma kevesebb mint 0,1 százalék!

 

A bájos, színes HARIBO gumicukorka-figurák egyik fő alkotóeleme a zselatin. Felhasználása nagyon sokrétű, napi egy alkalommal mindannyian fogyasztunk belőle, sokszor anélkül, hogy tudnánk róla. Az aszpikos húskészítmények, torták, joghurtok is zselatint tartalmaznak s a gyógyszeripar is használja, például az ízületi megbetegedések kezelésénél.

A cukor az édes ízért, a zselatin a gumis állagért, a glükózszirup pedig azért „felel”, hogy a termék átlátszó és tiszta legyen.

A HARIBO arra törekszik, hogy lehetőség szerint gyümölcsökből és növényekből nyert anyagokat használjon a kívánt szín- és ízhatások eléréséhez.

A HARIBO Hungária Kft. 2008-ban elnyerte az Internationale Food Standard minőségbiztosítási tanúsítvány legmagasabb fokozatát.

 

 

 

 

 

 

 

A HARIBO Hungária nemesvámosi gyárában évente több százezer Golbären és egyéb különböző színű és formájú gumicukor hagyja el a gyártósort. A mára már 87 éves Goldbären népszerűségét mutatja, hogy a világ 173 országában kaphatók.

Az új termelőüzem építése Magyarországon 2000 augusztusában kezdődött. A nemesvámosi HARIBO gyár gépsoráról 2002 júniusában került le az első magyar HARIBO gumicukor, a Happy Cola.

www.haribo.com

 

 
 
 
 
 
 
 
Exit mobile version