Füles-kupa 2010

nlc | 2010. Június 02.
Mivel tudjuk, hogy az ország szenvedélyes rejtvényfejtői rendszeresen forgatják a Fülest, idén már nyolcadik alkalommal lehetőséget adunk lapunk kedvelőinek, hogy próbára tegyék tudásukat, tehetségüket.

Mivel tudjuk, hogy az ország szenvedélyes rejtvényfejtői rendszeresen forgatják a Fülest, idén már nyolcadik alkalommal lehetőséget adunk lapunk kedvelőinek, hogy próbára tegyék tudásukat, tehetségüket. Vajon 2010-ben ki bizonyul a legjobb egyéni rejtvényfejtőnek? Lehet, hogy Ön. Játsszon velünk, hogy kiderüljön!

Nagyszabású, négyfordulós országos rejtvényfejtőversenyt hirdetünk a Füles-kupa elnyeréséért. A viadalon a szerkesztőség belső munkatársain és hozzátartozóikon kívül bárki részt vehet.

A beérkezett versenymunkákat hetente értékeljük, és a legjobb összeredményt elért – azaz a legtöbb pontot szerzett – 20 versenyzőt meghívjuk a

2010. június 26-án, szombaton 10 órakor
a Sanoma Budapest Zrt. székházában (Budapest III., Montevideo u. 9.)

negyedik fordulóként megrendezendő döntőbe. (Amennyiben a selejtezőkön több versenyző is azonos pontszámot ér el, és ezért a legjobb 20 sorrendje nem állapítható meg, a döntőn résztvevők számát szükség szerint megemeljük.)

A legjobb rejtvényfejtő jutalma:
a Füles-kupa és 130 ezer forint,

a második díj:
70 ezer forint,

a harmadik díj:
35 ezer forint készpénz!

A döntő valamennyi résztvevője
Füles-ajándékcsomagot kap!

A Füles-kupa 2010. 1. fordulójának eredményei »

A Füles-kupa 2010. 2. fordulójának eredményei »

A Füles-kupa 2010. 3. fordulójának eredményei »

 

 

Exit mobile version