A Pa-Dö-Dő már 20 kilóval könnyebb!

Gastroyal Zsírégető Klub | 2010. Október 16.
Falusi Mariann szeptember első felében, Lang Györgyi - Mariann Best Of Prémium étrendjének többszörösen visszaeső kóstolgatójaként - csak a hónap második felében kezdett a Nagy Zsírégetésbe, mára pedig ketten együtt nem kevesebb, mint 20 kiló mínusszal büszkélkedhetnek!
A Pa-Dö-Dő már 20 kilóval könnyebb!

A startmérlegelés alkalmával Mariannt nem a hitelesített kezdősúlyával való szembesülés viselte meg, hanem az a tény, hogy bizonyos pontokon nem érte körül a centiméterszalag… Büszkén mosolyogva, sőt kitörő örömmel vette tudomásul, hogy a következő mérési procedúrán ez már teste jelenleg (még) legszélesebb pontján sem fordult elő!

Bár a közelmúltban történt, elhíresült rosszulléte alkalmával alaposan kivizsgálták, és egészségesnek találták, a túlsúlya okozta klasszikus „tünetekkel” azért ő is egyre gyakrabban szembesült: emésztési problémák, gyomorégés, puffadás, olykor fáradékonyság, mozgási nehézségek.

A Zsírégető Klub vezető dietetikusának, Wollák Zsuzsának Mariann beszámolt arról, hogy gyomorégései gyakorlatilag teljesen megszűntek, ismét tud kényelmes és pihentető módon, magas párna nélkül aludni, és az első néhány nap óta napról napra több energiát érez magában.

Lang Györgyi számára, aki válogatóssága miatt sem könnyű eset, az ő kényes ízlésének mindenben megfelelő étrendet állított össze a Zsírégető Klub táplálkozási szakembercsapata, ami mindjárt kiváló ötletet is adott: megszületett a mindenki számára elérhető Best Of Prémium étrendek, ahogy Lang Györgyi szereti.

 

Több mint két évtizede elválaszthatatlan, töretlen népszerűségű színész-énekes kettős, a Pa-Dö-Dő mindezeknek köszönhetően -örökzöld slágerük hőse, Szása után – immár 20 kilónak is végső búcsút intetett. A bulvársajtó ezt a nagyszerű hírt címlap sztoriként ilyen szalagcímekkel kiálthatná világgá: MEGFOGYATKOZOTT A Pa-Dö-Dő! Ezúttal csak annyit tehetünk hozzá: a hír igaz, és mindenki nagyon örül neki!

 

 

 

Exit mobile version