Ajándékozd a tavasz illatát Nőnapra!

nlc | 2011. Március 05.
Bár a tavaszi öltözethez zord még az időjárás, lassan elkezdhetjük becsempészni mindennapjainkba a közelgő meleget, eleinte parfümök formájában!

Tegyük el fiókunk legmélyére a nehezebb, fás-aromás illatokat és vegyük elő friss, üde, tavaszi hangulatú parfümjeinket! Az illatházak is – ugyanúgy, mint a divatházak- kifejezetten tavaszi-nyári parfümöket terveznek a forró hónapokra, amelyeknek fő alkotóelemei a könnyed virágos vagy citrusos illatjegyek. Válogass kedvedre a Parfum Center újdonságai vagy márciusi akciói közül Nőnap, vagy a tavaszi megújulás alkalmából!

Nőnapi nyereményjátékunk keretében, válaszolj helyesen kérdéseinkre, és megnyerheted az érzékien természetes Versace Versense parfümöt, szett változatban, miniparfümmel, testápolóval és tusfürdővel, hogy egész nap körülöleljen a tavasz!

 

A mediterrán világot idéző bergamott és zöld mandarin izgalmas elegye kelti életre a Versense dinamikus és spontán frissességét. A Földközi-tenger gyümölcsei adják az illat kezdő bombáját, majd szívjegyei, a tengeri liliom és a jázmin szirmok veszik át a főszerepet, végül a szantálfa, cédrus és pézsma teszik ellenállhatatlanná a parfümöt. A Versense illatában tökéletesen harmonizál a szabadság és bujaság, már a nevében is érezzük, hogy ragyogó élményt nyújt minden érzékünknek. A parfüm világos zöld színe felidézi a tágas terek szabadságát, az újjáéledésben rejlő energiát és az érzékek egyensúlyát. Donatella Versace úgy nyilatkozott, hogy a Versense egyesül egy gyönyörű, illatos virágcsokorral – mindez a tervező mediterrán hangulatával fűszerezve.

Ihletadói a természet elemei voltak, így leginkább a magabiztos, életvidám és érzéki hölgyekhez illik. A Versense nőt a bergamott, mandarin és a füge ellenállhatatlan illata szinte becsomagolja, így végzetesen ellenállhatatlanná teszi őt. Játssz és nyerd meg a Parfumcenter.hu által felajánlott Versace parfüm szettet Nőnapra!

Tegyél egy sétát a szabadban, érezd a tavasz lehelletét, és színesítsd meg hétköznapjaidat egy elragadó, vidám tavaszi parfümmel!

 

 

Exit mobile version