Keresd a Napot!

nlc | 2011. Március 07.
Várjuk együtt a tavaszt, keresd a Napot nyitóoldalunkon! Vidd el a kedvesedet egy tavaszi hétvégére a Balatonhoz! Találd meg és gyűjtsd össze a napocskákat a Nők Lapja Cafe nyitóoldali cikkeiben, hogy részt vehess a sorsoláson, ahol romantikus üdülést nyerhetsz!

A játék menete:

A játék során legalább két alkalommal, két különböző napon meg kell látogatni az nlcafe.hu oldalt, ott a regisztráció során megadott felhasználói néven belépni, ezután az aznapi nyitóoldali cikkekben található napocska ikont lekattintani. Ezután már csak válaszolnod kell egy kérdésre, és ha sikerül, tiéd lehet az aznapi figura!

A játék időtartama:
A játék 2011. március 8 – 21. között zajlik.

Résztvevők:
A játékban részt vehet bárki, aki (ingyenesen) regisztrált az NLCafe.hu oldalon.
Kizárásra kerül, aki veszélyezteti a játék tisztességes lebonyolítását.

Nyeremények:
Aki a 14 játéknap alatt legalább 7 napot gyűjt össze, részt vehet a fődíj sorsolásán! A fődíj egy csodálatos pihenés az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vitalban. Az ajándékutalvány 2 éjszakás, 2 főre szóló, félpanziós, korlátlan wellness részleg használatot, parkolást, internet használatot tartalmaz, a főszezon (07.15-08.22.) és ünnepek kivételével év végéig érvényes .

Aki a játék időtartama alatt legalább 2 napot összegyűjt, Nők Lapja Cafés bögre sorsoláson vesz részt, ahol számos bögre keresi gazdáját!

A játék során összegyűjtött nap figurák számát az oldalra történt bejelentkezést követően a profiloldalon lehet megtekinteni.

Sorsolás:
A sorsolás 2011. március 23-án történik, a nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük.
Amennyiben a megadott e-mail cím nem létezik vagy a nyereményt nem veszi át a nyertes, a helyébe pótnyertes lép.

További tudnivalók:

A játékra érvényesek a Nők Lapja Cafe Általános Nyereményjáték Részvételi Szabályok »

 

A FŐDÍJ:

Anna Grand Hotel**** Wine & Vital – Pihenés az Anna-bálok helyszínén

Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. A hotel előtti téren található, 1800-ban épült ivócsarnokban a híres balatonfüredi savanyúvizet kóstolhatják meg a vendégek, amely a csendes, nyugodt környezettel, jó levegővel együtt varázslatos helyszínt biztosít a kikapcsolódásra vágyóknak.

 

A szálloda 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között szolgálja vendégeink kényelmét.

1200 m2-es wellness részlegünkben úszómedence, élménymedence, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin, Kneipp-taposó, jégkút található.

 

A „szőlő és bor” városában elköteleztük magunkat az egyik legmagasabb szintű kiválóságnak, olyan egyedi wellness kezeléseknek, amelyek középpontjában a szőlő áll. A Kianty Vino luxus termékcsaláddal végzett masszázsainkat, testkezeléseinket és komplex kúriánkat annak érdekében alakítottuk, hogy vendégeink megtapasztalják a legmélyebb természetes szépséget és egészséget. A szőlőre és annak ideális hatóanyagaira épülő kezelések kiváló antioxidánsként 50-szer eredményesebbek, mint az E-vitamin és 20-szor hatékonyabbak, mint a C-vitamin, ezért hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánljuk őket.

 

A Wellness és Spa részleg szolgáltatásain kívül többek között bowlingpálya, minigolf, 420 nm-es Vivamus Vinotéka, a többek között holisztikus terápiát is kínáló BioMed gyógyközpont, és fogászati klinika áll a vendégek rendelkezésére.

 

A kimerítő lubickolás után jólesik egy kis édesség: érdemes megkóstolni a szálloda cukrászdájában kapható eredeti reformkori receptek alapján készült finomságokat.

Szíjártó Balázs világbajnok mesterszakácsunk és csapata által készített ínycsiklandó fogásokhoz az éttermünkben kiváló bor is dukál, méghozzá a híres Vivamus Pincészet Tokaj vidéki vagy Balatoni boraiból.

Szállodánk báltermében tartják az 1824 óta megrendezésre kerülő elegáns és méltán világhírű balatonfüredi Anna-bált.

 

 

 

Bővebben az Anna Grand Hotel**** Wine & Vitalról »

 

Exit mobile version