Zepter home art

Zepter | 2011. Szeptember 09.
A már jól ismert és bizonyított Masterpiece főzőrendszer egyedülálló, szabadalmazott rendszer az ételek gyors és egészséges elkészítésére és tárolására, valamint az elegáns tálalásra.

A főzőrendszer egyedi megoldást kínál az egészséges életmód elkötelezettjei számára: a használata révén olaj, víz és só nélkül főzhetünk.

Az edényekben készült ételek megőrzik természetes aromájukat, ízüket, ásványanyag- és vitamintartalmukat.

Az étel kalóriaszegényebb, és jóval kisebb a zsírtartalma, mintha hagyományos módszerrel készítettük volna.  

A főzőrendszer a legapróbb részleteket is érintő gondossággal készült: a tervezés során nemcsak a felhasznált anyagok minőségére és a funkcionalitásra fordítottunk kiemelt figyelmet, de a formatervezésre és az egyszerű használatra is.

 

A Masterpiece termékek  hosszú élettartamú, „elnyűhetetlen” rozsdamentes acélból (CrNi 18/10) készülnek, amely csúcsminőséget képviselt a konyhai edény-alapanyagok terén mostantól molibdént  is adunk a króm-nikkel  ötvözethez.  Az új alapanyag még  környezetbarátabb, tartósabb és ellenállóbb a fizikai és kémiai behatásokkal szemben. Nem oxidálódik, az edény egyenletesen melegszik át, megtartja hőmérsékletét, az étel nem ég oda. Nem porózus, nem veszi át az étel szagát, nem színeződik el, semleges anyagból készül, ezért nem okoz allergiát.  (A gyógyászaban például ebből az alapanyagból készülnek a különböző sebészeti eszközök.)

 

A Masterpiece főzőrendszer titka a szabadalmaztatott akkutermikus alj, amely gyorsan és egyenletesen melegszik fel, és a felvett hőt minimális intenzitáscsökkenéssel továbbítja. Hagyományos és indukciós főzésre egyaránt alkalmas. A rendszer fontos eleme az edény fedelének  fogantyújába épített speciális termosztát, az ún. termokontroll, amely segítségével figyelemmel kísérhetjük a főzési folyamatot anélkül, hogy fel kellene emelnünk a fedőt.

A Zepter International kutatási és fejlesztési csapatának több éves tapasztalatát hasznosítottuk, így mostantól az edényben lévő páratartalom mérésével a termokontroll még pontosabban tudja követni a főzés gyorsaságát.

Az új thermokontroll gomb segítségével mostantól már kétféle módon is elkészíthető az étel:

MOIST (PÁROLÁS):Az ételt saját levében pároljuk, víz hozzáadása nélkül vagy vízzel, leves készítésekor pl.: zöldségek, levesek, rizs, zabkása, stb.

DRY (SÜTÉS):A sütés/pirítás száraz környezetben történik, hozzáadott víz és zsiradék nélkül pl. hús, csirke, hal, stb.

Az új termokontroll ezért a főzési folyamat pontosabb követhetőségét teszi lehetővé azáltal hogy folyamatosan érzékeli a főzési folyamat hőmérsékeltét: így a főzés módjának megfelelően választható főzés vagy párolás. Mivel ritkán szükséges felnyitni a fedőt, Ön:Időt takarít meg,  és lényegesen kevesebb energiát használ fel!

 

 

 

 

A Zepter integrált főzőrendszerének köszönhetően ráadásul egyetlen főzőlapon egyszerre több ételt készíthetünk.

A megújult Zepter  Masterpiece főzőrendszer tehát  a funkcionalitás, praktikusság és hatékonyság tekintetében egyaránt páratlan lehetőségeket nyújt.

További információk!
 

Exit mobile version