Indul a Komédia éve!

Bikali Élménybirtok | 2012. Március 23.
Az ország legnagyobb interaktív játszóháza, a bikali Reneszánsz Élménybirtok ismét megnyitja kapuit! Április 7-én indul a Komédia éve, így izgalmas, búfelejtő napok várnak Ránk!

A Bikali Élménybirtok, Magyarország egyedülálló családi élményparkja 2010-ben nyitotta meg a kapuit, miután háromévnyi gondos tervezést, építkezést követően egy autentikus középkori város jött létre, ahol a hétköznapok pont úgy zajlanak, mint fél évezreddel ezelőtt: a kézművesek különféle használati tárgyakat készítenek, a kovács lovat patkol, a péket seprűvel kergeti a felesége, és minden sarkon mesés történetek várnak.

Az Évadnyitón megcsodálhatod a híres Fekete Sereget és a zászlóforgatók látványos felvonulását, vendégművészek színi előadásában gyönyörködhetsz, vagy épp históriás énekeket hallgathatsz. Királyi solymászunk és harcedzett lovasaink is új produkcióval várnak!

Kerge, Mátyás királyunk udvari bolondja Húsvétkor nyuszi és tojáskeresésben várja majd a gyerekek és a játszani vágyó felnőttek segítségét. Meséket (sőt, pajzán históriákat..!) hallgathatunk a birtok mesemondójától, de reneszánsz mesejáték is lesz Húsvét hétfőjén. A bátrak 3, 5 és 7 próbában is bizonyíthatják rátermettségüket!

Áprilisban az Élménybirtok lakói Szent György és a lovagok havát ünneplik, így április 21-én a jószívű sárkányt próbálják majd megmenteni – lelkes közreműködők részvételével. Az „elhagyott” lovagi kellékeket összegyűjtő vendégeink bepillanthatnak a lovagi torna kulisszái mögé is!

 

A bolondok hónapjának utolsó napját mi másnak is szentelhetnénk, mint a Komédiások napjának! Április 30-án vidám, játékos színi előadásokkal, ügyességi játékokkal várunk mindenkit. Természetesen a látványos lovagi küzdelem sem marad majd el, ahol a bikali vitéz is szerencsét próbál!

A részletes programról és az Élménybirtok nyitva tartásáról a www.elmenybirtok.hu oldalon tájékozódhatsz.

 

Exit mobile version